Projektledare – Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle?

Projektledare – Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle?

Vi är ett bra företag som står på en stabil grund som ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas professionellt. Just nu behöver vi rekrytera en projektledare som kommer att vara med och bygga framtidens elnät. Du kommer att utgå från ett nystartat projektkontor som pulserar av framåtanda och engagemang. Du delar din vardag med kompetenta kollegor som stöttar varandra och tillsammans bidrar till att skapa framtidens hållbara samhälle.

Ditt nya spännande jobb:
Vi söker dig som vill jobba med att bygga framtidens elnät. Du får möjlighet att vara med och konkret bidra till att forma framtidens hållbara samhälle. Som projektledare på Kraftringen kommer du att arbeta med ett större investeringsprojekt där vi förstärker elnätet åt vår kund i Kungsbacka. Vi är i startgroparna av projektet vilket innebär att du kommer att få vara med från början till slut.

Eftersom vi är ett växande bolag i regionen kommer du också att få möjlighet att vara med i andra projekt, till exempel inom belysning, sol eller laddinfrastruktur.

Som projektledare är en viktig del av ditt arbete att skapa ett gott samarbetsklimat mellan kollegor, kunder och underleverantörer. Din varierande vardag kommer att bestå av att arbetsleda montörerna i fält samtidigt som du är ansvarig för att leda, styra och följa upp projekten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt nystartade kontor i Billdal. Du kommer att bli del av ett härligt och glatt team bestående av ett femtontal kompetenta kollegor i olika åldrar och med olika bakgrund. Din nya chef heter Magnus - han är en närvarande, intresserad och engagerad chef. Han beskriver sig som nyfiken på sina medarbetare men inte särskilt petig. Han är positiv, glad och mycket målinriktad. För honom är det viktigt att du vågar agera istället för att fundera.

Din profil
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller motsvarande
  • Minst 5 års erfarenhet av att driva större infrastrukturprojekt
  • Mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik och ekonomi
  • Erfarenhet av inköp av såväl materiel som konsulttjänster
  • Dokumenterat god förhandlingsvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Om dig
Vi söker dig som beskriver dig som energisk med strakt eget driv för att skapa framdrift i ditt dagliga arbete. Du har stort affärsfokus och intresse för förhandlingar där du på ett professionellt sätt förhåller dig till såväl kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. För att bli framgångsrik i rollen arbetar du strukturerat samtidigt som du är kommunikativ, drivande och relationsorienterad. Du drivs av att hitta arbetsmetoder som effektiviserar arbetet i fält såväl ekonomiskt som praktiskt.

Om Kraftringen
Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Vi har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se

Ansökan och upplysningar
Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Magnus Brixvik på tel: tel. 0725-36 64 63 alt magnus.brixvik@kraftringen.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryteringsspecialist Helena Liliendal-Hansen på 0723- 22 12 24.

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Notera att vi inte tar emot ansökan via e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen att utvecklas med oss!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)