Kraftringen söker huvudprojektledare till kontoret i Billdal

Kraftringen söker huvudprojektledare till kontoret i Billdal

Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Vi har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se.

Kraftringen expanderar på västkusten och nu söker vi en erfaren huvudprojektledare till vårt nystartade kontor i Billdal. Är du redo för en ny utmaning?

Arbetsuppgifter
Projektledarrollen innebär att du leder vårt största och ett av våra viktigaste projekt på västkusten. I ditt team har du två stycken delprojektledare. Projektet sträcker sig över flera år, och du kommer även att arbeta med andra större projekt i regionen.

Som huvudprojektledare är en viktig del av ditt arbete att samverka med olika intressenter, att driva och följa upp projekten samt hålla dialog med kund, leverantörer och andra aktörer. I våra projekt genomför du kontroll och styrning av entreprenaden samtidigt som du ansvarar för ekonomisk uppföljning i projekten.

Du som söker
Du förväntas ha stort affärsfokus och intresse för förhandlingar där du på ett affärsmässigt sätt förhåller dig till såväl kunder som markägare, myndigheter och entreprenörer. Du är kommunikativ och relationsorienterad samtidigt som du har ett strukturerat och drivande arbetssätt.

Vidare ser vi att du som söker har
  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning inom elkraftsdistribution, bygg eller anläggning
  • Stor vana av förhandlingar
  • Mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik
  • Mycket goda kunskaper i entreprenadekonomi
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • B- körkort
Meriterande är om du har godkänd certifiering inom projektledning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Billdal.

Vi erbjuder
En möjlighet att vara med från början i vår nya satsning på västkusten. Vårt fokus är att vara ledande inom branschen i västra Sverige och denna etablering är ett led i denna satsning.

Här på Kraftringen kommer du att få många möjligheter till professionell och personlig utveckling. Hos oss erbjuds du såväl trygghet som frihet under ansvar, med många tillfällen att själv ha idéer och påverka ditt arbete.

Vi förenar det lilla företagets hjärta med det stora bolagets muskler och styrka, i en flexibel tillvaro som ger dig stora möjligheter att anta spännande utmaningar. Som vår nye medarbetare kommer du att spela en betydelsefull roll, både för dagens kunder och för kommande generationer.

Vill du också vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Hör av dig, vi ser fram emot att lära känna dig.

Ansökan och upplysningar
Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Emma Wrege på tel. 0722-13 76 37 alt emma.wrege@kraftringen.se.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Holmberg på 0722 54 13 55 eller linda.holmberg@lernia.se.

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag

Välkommen att utvecklas med oss!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.