Butiksmedarbetare med lagervana till Knapes i Kungsbacka

Butiksmedarbetare med lagervana till Knapes i Kungsbacka

Adecco söker nu en Butiksmedarbetare med lagervana på heltid till vårt kundföretag Knapes Sverige AB i Kungsbacka. Tycker du om att knyta nya kontakter? Är du en serviceintresserad person som vill arbeta med lager och leveranser? Har du ett stort intresse för VVS, bygg eller el? Då är den här tjänsten till Knapes Sverige AB i Kungsbacka något för dig!

Om tjänsten
Som Butiksmedarbetare med lagervana är din dag varierad och kan bestå av allt från leveranser och orderplock till kundmottagning och administrativa uppgifter. Då det är lugnare på lagret hjälper man till i butiken och tvärt om. Du kommer att ha flexibla arbetstider som är förlagda måndag-fredag mellan 6.30-16.30.

I din roll som butiksmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hjälpa kunder i butiken
  • Orderplock och packning
  • Leveranser av produkter till kunder med företagets lastbil.
  • Administrativa uppgifter
  • Truckkörning.
Om dig
Vi söker dig som är noggrann och har erfarenhet av bygg, VVS eller el och som gärna vill ta ansvar. Du trivs med att arbeta i högt tempo och du är van att arbeta med fysiskt tunga arbetsuppgifter. Arbete både inomhus och utomhus förekommer.

Som person är du självgående, fokuserad och ansvarstagande. Du säkerställer att dina arbetsuppgifter utförs och att uppsatta målsättningar nås. Vidare är du ansvarsfull i ditt arbete och respekterar tider samt deadlines. Detta är en tjänst för dig som har lätt för att både kunna arbeta ensam och med andra och vill göra det bästa av varje dag. Meriterande för tjänsten är om du tidigare har arbetat inom lager och bygghandel eller har butikserfarenhet från yrkesbutik. C-körkort ses även som meriterande för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort för att kunna ha hand om leveranser (meriterande med C-kort).
  • Noggrannhet och ansvarstagande
  • Tidigare erfarenhet inom lager och bygghandel/yrkesbutik
  • Truckkort A1-B4 enligt TLP10.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Knapes Sverige AB
Knapes är ett familjeföretag beläget i Kungsbacka utanför Göteborg. De verkar huvudsakligen som grossist inom VA och VVS-produkter i Kungsbacka med omnejd. Fokus är att förse markentreprenörer och installatörer med VA och VVS-material. Knapes AB grundades av Bertil Knape 1986. Idag drivs Knapes av bröderna Niklas och Rickard Knape.

Om ansökan
Knapes Sverige AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Tinsveds via sandra.tinsveds@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Butiksmedarbetare, Lager, Lagermedarbetare, Transport, VVS, Bygg, Kungsbacka, Knapes, Göteborg Adecco
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.