Lagerhanterare till Knapes Sverige AB!

Om jobbet

Tycker du om att knyta nya kontakter? Är du en serviceintresserad person som vill arbeta med leveranser? Har du ett stort tekniskt intresse? Då är tjänsten som lagerhanterare till Knapes Sverige AB i Kungsbacka något för dig!!

Om jobbet

Knapes Sverige AB är beläget i Kungsbacka och är ett familjeföretag. Företaget arbetar med lager och butik för VVS-produkter, med tillbehör till privatpersoner och företag. I din roll kommer du att vara flexibel och hjälpa till vid olika funktioner. Du kommer till exempel arbeta som godsmottagare där du kommer leveranser produkter till kunder samt att ta emot nya leveranser till lagret. Du kommer i din roll att använda företagets bil och leverera produkter ett flertal företagskunder och privatkunder.

Du kommer även att arbeta med:
  • orderplock
  • inleveranser
  • truckkörning
Det kan även förekomma andra typer av arbeten som att stötta i butiken, träffa kunder och hjälpa till i försäljning och rådgivning vid behov.

Om dig

Vi söker dig som brinner för service och tycker om att arbeta med människor. Det är viktigt att du har ett stort driv och vill utvecklas inom företaget. Vi ser även att du har ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har truckkort eller arbetat inom VVS-branschen tidigare. Det här är ett jobb för dig som är social initiativrik, flexibel och trivs med att arbeta med olika uppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • praktiskt lagd
  • serviceinriktad
  • lösningsfokuserad
  • b-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Knapes Sverige AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Det är en direkt rekrytering till kund, frågor och ansökningar besvaras av Adecco.

Om ansökan

Vill du få chansen att bli en av medarbetarna på en arbetsplats med härliga kollegor sök omgående för tjänsten startar i början av 2018 och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Charlotte Andersson på 0300-68 85 66.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.