Serviceledare

Serviceledare

Serviceledare fastighetsautomationKungsbacka
Vill du vara med och utveckla framtiden inom fastighetsautomation? Brinner du för energifrågor och vill spara på miljön med hjälp av spännande teknik? Är du en god ledare och vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss har vi tjänsten för dig!

"Jonicom är en trevlig arbetsplats med bra gemenskap. Det är lätt att göra sig hörd och man känner att man har möjlighet att påverka. Det finns stora möjligheter att utvecklas både i sin arbetsroll men också inom organisationen."

Lucas Sundin, Servicetekniker

Läs mer om vad Lucas och hans kollega har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/jonicom

Dina arbetsuppgifter
 • Ansvarar för att leda, driva och utveckla vår service- och driftsättningsavdelnings dagliga och långsiktiga arbete.
 • Har en nära dialog med våra kunder där du räknar på avtal tillsammans med säljare och projektledare.
 • Tillsammans med teamet vidareutveckla och effektivisera processer för den tekniska driften samt automatisera våra interna processer.
 • Du säkerställer resursbehovet, planeringen och våra rutiner gällande service.
 • Ansvarar för personaladministrativa uppgifter så som löne- och utvecklingssamtal.
 • Vårdar befintliga kundrelationer genom olika kundaktiviteter och i en förlängning utöka kundkretsen.
 • Ekonomiskt ansvar för kalkylering, fakturering samt uppföljning.
 • Godkänner beställningar, verktyg och förbrukningsmaterial.
 • Stöttar ditt serviceteam genom att vara behjälplig vid tekniska problemlösningar, fungerar som bollplank och vid behov är med ute på fältet.
Dina kvalifikationer
 • Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet.
 • Flerårig erfarenhet från service- eller installationsbranschen.
 • Meriterande om du arbetat med fastighetsdrift och energioptimering.
 • Erfarenhet av att ha en ledande roll där du haft ett personalansvar.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
 • B-körkort.
Vi på Jonicom tycker att det är viktigt att ha en ledare som är närvarande och delaktig. Vi söker dig som är drivande men samtidigt skapar en god sammanhållning i teamet genom ditt sätt att leda. Du är engagerad, problemlösande och brinner för kundservice och att förenkla för dina kollegor. Rollen kräver en god administrativ förmåga och struktur. Som person är du kommunikativ och värdesätter omsorg och drivkraft hos medarbetarna och i det dagliga arbetet.

KontaktFör mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om JonicomVi på Jonicom levererar helhetslösningar inom fastighetsautomation där målsättningen är att hålla en låg energiförbrukning utan att ge avkall på komforten. Vi arbetar med utförande- och totalentreprenader, projektering, energioptimering och service. Vi levererar styrsystem av bland annat märkena Trend och Saia men har även egen produktutveckling inom energibesparing och systemintegration. I teamet i Kungsbacka är vi idag 20 anställda. Läs mer om oss på www. jonicom.se Sökord: Servicetekniker, ledare, serviceledare, driftsättare, fastighetsautomation, energipotimering, projektledare.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 24 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.