Driftsättare

Driftsättare

Arbetsbeskrivning

I rollen som driftsättare inom fastighetsautomation arbetar du ute i våra entreprenadprojekt. Det kan handla om allt från att driftsätta VVS-system i en nybyggd förskola där vi levererar utrustningen som får alla system att samverka, till att integrera en oxygenanläggning på ett sjukhus. Det är en tjänst där du med tiden förvärvar kunskap inom de flesta installationstekniska discipliner i ett byggprojekt.

I rollen ingår att prova av och driftsätta funktioner enligt fastställda önskemål. Arbetet utförs främst via dator/programmeringsverktyg. Allt protokollförs där din leverans är A & O i projekten. Fastigheter vi levererar styrsystem till består av bl.a. bostadshus, sjukhus, kontor, skolor och förskolor. Främst i Göteborgsregionen och Halland.

Vem är du?

Vi ser att du har ett teknikintresse, hjärtat på rätt ställe och en vilja att utvecklas. Det finns oändliga möjligheter att utvecklas inom fastighetsautomation. Du är van att jobba självständigt och ansvarsfullt. Du ser en stolthet i att göra jobbet rätt samtidigt som du samarbetar i team där projektledare, servicetekniker och programmerare ingår. Du tycker om att veta varför saker sker och har lätt för att kommunicera med människor i tal och skrift.

B-körkort är ett krav. Meriterande om du har kunskap inom nätverkskunskap, fastighetsautomation eller ifrån El och VVS.
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Kungsbacka
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön
Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Maria Magnusson
Telefon 073 661 55 07
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)