Kvalitets och processutvecklare

Kvalitets och processutvecklare

Vi söker dig som brinner för produktion med hög kvalitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Kvalitets och processutvecklare agerar du som förändringsledare där ditt uppdrag är att kartlägga, driva, aktivt genomföra och utveckla våra processer enligt ledningssystemet.
Du driver arbetet i våra verksamhets- och processutvecklingsprojekt med fokus på kvalitet, effektivitet och lönsamhet. Att ansvara för planering, förberedelse och framgångsrik leverans av processutveckling är nyckeln i ditt arbete. Du utför uppföljning och analys av kvalitets- och produktionsdata, samt håller dig löpande uppdaterad i företagets system, verktyg och processer relaterade till förändringsarbetet.

I rollen skall du kartlägga och analysera verksamhetsprocesser, identifiera förbättringsmöjligheter och utforma ett bättre sätt att arbeta på i framtiden som går i linje med organisationens mål och strategi.
Du ansvarar för att alla förändringar i processerna uppfyller kraven gentemot standarder, kundkrav, tekniska krav m.m. samt säkerställa att dokumentation upprättas.

Du ska använda olika tekniker och verktyg för att analysera verksamhetens processer och kritiskt granska dessa för att hitta förbättringsmöjligheter.

Övervaka och kommunicera processutvecklingar och analysera data för att säkerställa att lanseringsdatumet är uppfyllt med stort fokus på processoptimering.

I rollen är du även en viktig medspelare tillsammans med oss, inte bara genom att driva dina egna projekt, men också utveckla och förbättra vårt arbetssätt samt hjälpa till att uppfylla våra mål.

Kvalifikationer:

Du behöver ha lämplig akademisk utbildning inom kvalitet och processutveckling.
Du har flerårig erfarenhet av att utföra uppdrag inom Verksamhets-, Organisations-, Processutveckling- samt Förändringsledning.
Goda kunskaper inom projektledning.
Du behöver ha god kännedom om kraven i följande standard: IATF 16949 det är även meriterande om kunskaper finns för följande: ISO 14001, ISO 50001, ISO 45001.
God kännedom om olika projektmetodiker och verksamhetsmodeller.

Personliga egenskaper:

Driven, engagerad, noggrann samt nyfiken på att lära dig nya saker.
Du behöver ha starka organisatoriska färdigheter utöver förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt samt alltid fokusera på att leverera resultat mot uppsatta tidplaner och nå mål genom att utveckla och genomföra förbättringsarbete utifrån tydliga deadlines.
Som person är du även kreativ, analytisk och strukturerad med känsla för detaljer.

Du arbeta utifrån en helhetssyn, såväl kvalitets som processövergripande och förstår hur man skapar utveckling som går i linje med verksamhetens policys, mål och strategier.

Du har en god samarbetsförmåga men har inga problem med att arbeta självständigt. En god kommunikativ förmåga i så väll tal som skrift och som sker på ett enkelt och tydligt sätt med alla målgrupper.

Vi erbjuder:

En roll där du som är intresserad av kvalitet och processer kan få använda din erfarenhet och förmåga till kreativa och strukturerade lösningar och med ett stort eget ansvar, bidra till vår resa in i framtiden.
Isringhausen erbjuder dig ett roligt, utmanande och spännande arbete, i en trevlig miljö där du blir en viktig del av företagets framtida utveckling genom att driva kvalitetsarbete och processer framåt ihop med oss.

I denna rekrytering samarbetar vi Badenoch & Clark. Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag är 24 juni, men ansök gärna så snart som möjligt då vi gör urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Marthe Viberg, på marthe.viberg@badenochandclark.se.
Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest som urvalsmetod för rättvis och fördomsfri rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

ISRINGHAUSEN är marknadsledande vad gäller konstruktion och tillverkning av innovativa system för stolar till arbetsfordon. Inom koncernen produceras även tekniska fjädrar. Våra produkter används i lastbilar, bussar och arbetsfordon runt om i världen. Vår infrastruktur för tillverkning omfattar 50 fabriker i 20 länder. Vi ligger i framkant av utvecklingen och levererar kvalitetsstolar som uppfyller kraven på god ergonomi och är omtyckta av miljoner förare världen över. Fokuserade områden i vår verksamhet är produktkvalitet, leveransprecision och effektivitet.
Isringhausen är en del av AUNDE-gruppen som med sina varumärken AUNDE, Isringhausen och Fehrer har 112 fabriksenheter i 28 länder. Läs mer om oss på www.isri.com/se
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)