Är du vår nya Servicesäljare?

Är du vår nya Servicesäljare?

Om rollen

Vi växer och
behöver ytterligare en duktig Servicesäljare till vår bilverkstad där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till teknikerna samt hantera betalning från våra kunder. Du kommer arbeta med välkända varumärken som Mercedes-Benz, Kia och Nissan. Vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.

Din profil

Vi behöver en
Servicesäljare som har kunskap/stort intresse om bilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och försäljnings inriktade yrken där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund. Dokumenterad erfarenhet som Servicesäljare/rådgivare från bilbranschen anses som meriterande. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.

Din personlighet
värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

B-körkort är ett
krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett
spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.
Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar
ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (16 dagar kvar)