Retail Development Manager till Hede Fashion Outlet

Retail Development Manager till Hede Fashion Outlet

Vill du vara med på resan och utveckla butikskoncepten för Hede Fashion Outlet och Oslo Fashion Outlet och göra 130 varumärken till en succé?

Vi behöver förstärka vår organisation och söker nu en

Retail Development Manager
"Projektledare Butiksutveckling"
Kungsbacka

Som Retail Development Manager kommer du att ansvara för utveckling av butiker från ritning till ombyggd färdig butik tillsammans med butikschefer samt deras respektive HK. Du kommer att etablera, utveckla och bibehålla starka relationer med våra butiker/varumärken och vara involverad i butiksplanering och butiksbyggnation. Du kommer även ha löpande kontakt med marknadsavdelning, Center Ansvarig, Retail Managers samt med Retail Development.

"Det roligaste med att jobba på Hede Fashion Outlet är att få vara med på en helt otrolig företagsresa, vilket är få gånger man kan få uppleva, tillsammans med en fantastisk organisation som alla jobbar mot samma mål. Det innebär naturligtvis att vi också behöver göra "jobbiga" saker, men med ett bra team är inget omöjligt."
Läs hela intervjun med Per, Centre Director på Hede Fashion Outlet här.

I tjänsten som Retail Development Manager ingår
  • Medverka och genomföra butiksplanering och butiksbyggnation för nyetableringar eller befintliga butiker hos Hede Fashion Outlet och Oslo Fashion Outlet.
  • Du ansvarar för att planera och utveckla ritningar i AutoCAD, göra materialval, genomföra butiksombyggnationer och leda byggprocesser utifrån våra kunders behov.
  • Hjälpa kunder att utveckla sitt varumärke och butikskoncept dvs. få mer översikt i butiken.
  • Nära samarbete med all personal och övriga Retail Development Managers på våra 10 andra centers i Europa.
  • Du ansvarar för Hede Fashion Outlet och även för Oslo Fashion Outlet. Det ingår resor till Oslo.
Din profil som Retail Development Manager

Vi hoppas att hitta dig som har en gedigen erfarenhet ifrån att rita och utveckla butikskoncept inom Retail. Du har arbetat med exponering av starka varumärken och har kunskap och erfarenhet av etablering och byggnation av butikskoncept. Du kan leda och driva byggprojekt och är van vid att arbeta med ritprogram ex. AutoCAD.

För att lyckas i din roll är det mycket viktigt att du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya förutsättningar och trivs i en föränderlig miljö.
  • Du drivs av utmaningar, är kreativ och trivs med att leda byggprojekt.
  • Du har en förmåga att motivera och engagera människor och du har en stor portion positiv energi.
  • Du trivs med utmaningar och att förändras i takt med marknad och omgivning.
  • Vi ser det som meriterande om du har en arkitektutbildning eller liknande.
  • Du är van att kommunicera på engelska.
Vi erbjuder

En mycket stimulerande tjänst där du kommer att få arbeta med ett engagerat och professionellt team och tillsammans med oss säkerställa att vår positiva utveckling fortsätter.

Du får också ta del av VIA Outlets fortsatta expansion i Europa. Du kommer att få en bra introduktion i tjänsten.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson tel. 031-704 51 79.

Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Hede Fashion Outlet är en renodlad outlet med skandinaviska och internationella modevarumärken inom alla kategorier. En unik shoppingupplevelse med över 55 butiker, caféer och restauranter. Centret är beläget utanför Göteborg (Kungsbacka) där man med lätthet kan ta sig med både bil och allmänna transportmedel.

I slutet av 2014 förvärvades Hede Fashion Outlet av VIA Outlets som idag består av 11 outlets i Europa. Hede Fashion Outlet har haft en fantastisk framgång de senaste 5 åren med omsättningsökningar på över 60%, med de nya ägarna är ambitioner mycket större där ett stort arbete pågår just nu för att uppgradera och modernisera centret men också på sikt bygga ut för att möjliggöra för flera varumärken att etablera sig, samt för konsumenterna ett större urval av butiker. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedefashionoutlet.se

Sökord: Retail manager, försäljning, marknad, butik, affärtsutveckling, detaljhandel
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!