Vill du bli franchisetagare i Kungsbacka?

Vill du bli franchisetagare i Kungsbacka?

SVERIGES STÖRSTA GREKISKA RESTAURANGKEDJA
Att bli franchisetagare handlar om insikten att vilja bli egenföretagare utan att behöva "uppfinna hjulet på nytt". Vill du bli franchisetagare och söker ett lönsamt, unikt, nyttigt, igenkänt och starkt restaurangkoncept? Vad kul, då är du välkommen till Grekiska Grill & Bar!

GREKISKA är idag Sveriges största grekiska restaurangkedja. Vi skulle också kunna säga att vi är världens fjärde största grekiska restaurangkedja, men vi har inte tagit steget utanför Sveriges gränser .. ännu.
Genom att bli franchisetagare hos Grekiska Grill & Bar får Du inte bara tillgång till ett färdigt affärskoncept och ett starkt varumärke utan du får även tillgång till kedjans huvudkontor som hjälper dig med allt möjligt för att du ska kunna fokusera på ditt företags viktigaste värde; dina gäster och din personal.

EN SÄKERHET FÖR KVALITÉ
Som franchisetagare sköter du den egna verksamheten som egenföretagare och arbetar med försäljning samt kundservice på lokal nivå. Vi avlastar dig därmed från bland annat leverantörsfrågor, konceptutveckling, tillväxt och marknadsföring. Vårt arbete ger Dig bland annat tillgång till bättre villkor från leverantörer, en säkerhet för kvalité, tidsbesparing och större marknadsföringsmöjlighet. Kort sagt tar du som blir franchisetagare del av de stordriftsfördelar vi skapar för kedjan. Du minskar därmed ditt risktagande och dina utgifter.

BLI EN DEL AV FAMILJEN DU MED!
Nu söker vi en ny franchisetagare till Kungsbacka!
Antingen har du som blivande franchisetagare en färdig lokal som vi, om möjligt, bygger om eller så hjälper vi till att hitta en lokal genom våra kontakter.

INTRESSEANMÄLAN
I din intresseanmälan får du besvara ett antal urvalsfrågor.
Du kommer också få skicka in en lista med dina tidigare arbetsplatser.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://grekiska.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VI FÖRMEDLAR SMAKERNA FRÅN GREKLAND

Det har hänt mycket sedan 1995 då vi fick idén att grilla inomhus i ett öppet kök, och servera grekisk mat på en familjeägd restaurang i Södertälje.

Konceptet att servera sommarmat året om tog ett tag att förverkliga. Vi fick gå igenom helvetets alla sju portar innan vi lyckades hitta rätt och landa med ett fungerande koncept i slutet av 1990-talet. När vi började få allt fler gäster från närliggande kommuner och "bekanta" från ingenstans dök upp och frågade om vi kunde lära dem konceptet mognade idén om att göra GREKISKA till en franchisekedja år 2002.

Idag är vi Sveriges största grekiska restaurangkedja, representerad från norr till söder, runt om i landet. Trots att vår positiva utveckling gjort att vi växt präglas vår verksamhet fortfarande av samma familjära känsla som i första restaurangen i Södertälje. Vi har alltid arbetat med hållbarhet i fokus och serverar fast food som är nyttig och hälsosam. Och vi gör det på ett schysst sätt.