Händig däckmontör till kund i Kungsbacka

Händig däckmontör till kund i Kungsbacka

Är du händig och ordningsam? Har du dessutom intresse för bilar? Ta chansen att få erfarenhet direkt!

Dina arbetsuppgifter

Framtiden söker nu för kunds räkning 2 däckmontörer. Som däckmontör är din huvudsakliga uppgift att byta däck på bilar. Även en del andra uppgifter förekommer, exempelvis däcktvätt.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning mot fordon alternativt erfarenhet från tidigare arbete
  • Händig
  • Svenska i tal.
Meriterande:
- Innehar körkort B

Vi söker dig som är har god fysik, något som behövs för att kunna hantera däckens storlek och tyngd. Du behöver även vara noggrann i ditt arbete och kunna ta ansvar för dina arbetstider.

Villkor

Start: Månadsskiftet mars - april
Omfattning: 6 Veckor (40 tim per vecka)
Placering: Kungsbacka
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansökningar behandlas löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Teodor Lindström
Telefon 0723-015531
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett däckföretag med placeringsort Kungsbacka som verkar inom däckservice. Företaget präglas av hög servicenivå och trygghet med kundens behov i fokus. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.