Servicetekniker radio

Servicetekniker radio

Elbit Systems, världsledande leverantör av kommunikations och ledningssystemslösningar för både militära och civila kunder, befinner sig i en uppbyggnadsfas i Sverige och kommer under 2021 att etablera en utvecklings, support och underhållsverksamhet i. Vi är nu på jakt efter en eller flera servicetekniker med rätt erfarenhet för att underhålla vår installerade bas av militära radiosystem och säkerställa att de fungerar optimalt, samt att ansvara för den tekniska supporten, felsökning och reparation samt att säkerställa att leveranser av reservdelar etc. fungerar optimalt. Rollen förutsätter tät dialog med både partners och kunder.

Vår ambition är att bygga upp en fungerande supportorganisation samt att vidareutveckla vår affär i nära samarbete med våra kunder, samt givetvis att säkerställa att rätt kompetenser finns i det svenska teamet.
Rollen kräver en hel del resande inom Sverige, samt resor till Tyskland och Israel.
Arbetsplatsen kommer från augusti/september vara i nya lokaler i Kallebäck i Göteborg.

Det är ett självständigt och varierande arbete, med en rejäl dos entreprenörskap och möjligheter att vara med och bygga upp organisation och plattform för framtida tillväxt!

Erfarenhet
  • Erfarenhet av taktiska radiosystem eller motsvarande alternativt tidigare erfarenhet från underhåll av radiosystem eller mobiltelefoni, militära eller civila.
  • Förståelse för/erfarenhet av elektronisk testutrustning, och erfarenheter av att ha arbete med exempelvis spektrumanalysatorer och frekvensanalysatorer.
  • Kommunikativ, utåtriktad samt lösningsorienterad.
  • Tidigare erfarenhet av utbildning eller motsvarande av tekniska system är meriterande.
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Erfarenheter av att arbeta med eller inom Försvarsmakten/FMV är meriterande.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (27 dagar kvar)