Områdesansvarig fastighetsskötare

Områdesansvarig fastighetsskötare

Vill du vara med och påverka och skapa förutsättningar för trevliga och trygga bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge?

Välkommen att söka jobbet som Områdesansvarig fastighetsskötare.

Inför en kommande pensionsavgång söker vi nu dig som helhjärtat vill medverka i företagets fortsatta positiva utveckling. Du får arbeta med fastighetsskötsel i ett företag med kontinuerlig nyproduk¬tion och hyresgäster som ger oss mycket goda omdömen. Vi utlovar ett omväxlande arbete i ett dynamiskt företag med korta beslutsvägar.

Du har ansvar för ett eller flera bostadsområden med panncentral, lägenheter, verksam¬hetslokaler mm. I dina arbetsuppgifter ingår hyresgästkontakter, att avhjälpa anmälda fel, daglig tillsyn och skötsel av fastbränslepannor. I tjänsten ingår periodiserad beredskap.

Vi ser en social och tekniskt kunnig fastighetsskötare med minst ett par års erfarenhet från branschen och med en utpräglad servicekänsla. Det är också meriterande med dokumenterad erfarenhet från drift och skötsel av fastbränslepannor och en el-behörighet. Det är ett extra plus om du är certifierad pannskötare enligt kategori 2.
I din roll som områdesansvarig planerar du självständigt ditt arbete. Du bör vara flexibel, ha förmåga att se lösningar istället för problem och trivas med frihet under ansvar. Körkort är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift och har datorvana.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal med Fastigo.

Välkommen med en komplett ansökan: Löneanspråk, CV och personligt brev vill vi ha senast den 29 maj 2020.
Skicka din ansökan via mejl till monica@eksta.se eller posta den till:
Eksta Bostads AB, Box 10400, 434 24 Kungsbacka.
Frågor besvaras av Monica Ekman, HR-ansvarig, på telefon 0300-68 86 53.
Mer info
Kontaktperson Monica Ekman
Telefon 0300-68 86 53
Email Mejla Monica Ekman
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eksta.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EKSTA Bostads AB är det kommunala bostadsbolaget i Kungsbacka. Vi är 47 medarbetare som målinriktat arbetar med att skapa en god boendemiljö för våra hyresgäster. Det gör vi genom att arbeta utefter ledorden i vår logotype: Ekonomi, Kvalitet, Service, Trivsel, Ansvar. Vår viktiga vardagsförvaltning ger resultat och våra hyresgäster ger oss mycket goda omdömen.

Totalt äger och förvaltar vi drygt 3 100 lägenheter och ca 115 lokaler - sammanlagd yta cirka

280.000 kvm. Vi är i ett expansivt skede med stor nyproduktion samt omfattande verksamhet på energiområdet. Vi ligger i framkant med att driva utvecklingen framåt inom energi där vi har sol- och biobränsle som bas.

Vi är ledande inom energieffektivt byggande och använder ny teknik bland annat i våra passivhusområden och solcellsanläggningar. Miljöklokt boende är vårt signum.