Fastighetsförvaltare till Eksta Bostads AB

Fastighetsförvaltare till Eksta Bostads AB

Vill du vara med och påverka och skapa förutsättningar för trevliga och trygga bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del i vårt förvaltarteam?

Vi söker en person som helhjärtat vill medverka i vår fortsatta positiva utveckling. I höst blir vår förvaltningsorganisation ny på många sätt.
Du får vara med från början och sätta grunden tillsammans
med vårt förvaltarteam och vår fastighetspersonal.

Arbetsuppgifter
Traditionella förvaltningsarbetsuppgifter såsom besiktningar, lokal- och underhållsprojekt, entreprenörskontakter mm är en stor del av jobbet. Du ansvarar också för att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt utveckla fastigheternas värde och våra bostadsområden.

Du driver våra projekt operativt och jobbar nära våra entreprenörer och vår personal.

Du är van vid att genomföra underhållsplaner. Budget- och personalansvar ingår i rollen.

Du medverkar till att skapa goda relationer med hyresgäster, entreprenörer, myndigheter och kommun. En av utgångspunkterna i vårt arbete är att människor trivs bättre i sitt boende när de får vara med och påverka. Du har direktkontakt med våra hyresgäster. Du löser förvaltningsrelaterade frågor och engagerar hyresgäster och andra lokala aktörer för att tillsammans skapa och behålla en trygg och trivsam boendemiljö.

Vem är du?
Vi ser en person som har relevant utbildning och erfarenhet från liknande arbete. Meriterande är att du har

3–5 års branscherfarenhet inom teknisk och social förvaltning samt vana vid arbetsledning. I din roll som förvaltare planerar du självständigt ditt arbete. Du är flexibel, har förmåga att se lösningar istället för problem och har ett utpräglat intresse för människor. Körkort är ett krav samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi utlovar ett omväxlande arbete i ett dynamiskt företag med korta beslutsvägar. Vi har kontinuerlig nyproduktion. Vår viktiga vardagsförvaltning har resulterat i att våra hyresgäster ger oss mycket goda omdömen.

Din ansökan
Sista ansökningsdag 2019-10-04

Välkommen med en komplett ansökan:
Löneanspråk, CV och personligt brev skickar du via mejl till HR-ansvarig pia@eksta.se eller posta till Eksta Bostads AB, Box 10400, 434 24 Kungsbacka.

Frågor
besvaras av Pia Erheden, HR-ansvarig tfn 0300-356 00.
Vi intervjuar löpande.

Vi har kollektivavtal med Unionen Tillträde enligt överenskommelse.

Mer info
Kontaktperson Pia Erheden
Email Mejla Pia Erheden
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eksta.se
Sista ansökningsdag 4 okt 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EKSTA Bostads AB är det kommunala bostadsbolaget i Kungsbacka. Vi är 45 medarbetare som målinriktat arbetar med att skapa en god boendemiljö för våra hyresgäster. Det gör vi genom att arbeta utefter ledorden i vår logotype: Ekonomi, Kvalitet, Service, Trivsel, Ansvar.

Vår viktiga vardagsförvaltning ger resultat och våra hyresgäster ger oss mycket goda omdömen.

Totalt äger och förvaltar vi drygt 3.000 lägenheter och ca 115 lokaler. Sammanlagd yta ca 280 000 kvm.

Vi är i ett expansivt skede med stor nyproduktion samt omfattande verksamhet på energiområdet. Vi ligger i framkant med att driva utvecklingen inom energi där vi har sol- och biobränsle som bas.

Vi är ledande inom energieffektivt byggande och använder ny teknik bland annat i våra passivhusområden och solcellsanläggningar.
Miljöklokt boende är vårt signum.