Personbilsmekaniker

Personbilsmekaniker

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta i en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen personbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna också att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker och känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt.

Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Vi tror också att du har intresse av att arbeta med uppdateringar mm av våra allt mer uppkopplade bilar. Du har minst B-körkort för manuell växellåda. Tekniska kunskaper om Volkswagen samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Vi satsar på vår personal och anser att rätt medarbetare är A & O i vår framtida utveckling. Hos oss blir du en del i en organisation som präglas av Driv, Integritet och hållbarhet. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och bra anställningsvillkor i en stöttande organisation.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rekryteringsprocessen sker löpande därför rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt.

Ansökan

Stämmer detta in på dig, är du välkommen att ansöka senast 5 maj. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta robert.hellman@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2021 (17 dagar kvar)