Vi har fullt upp och behöver stärka upp vår verkstad med en duktig mekaniker som vill vara en del av vårt team! Är det dig vi söker? Varmt välkommen att läsa vidare nedan och skicka din ansökan, redan idag!

Vårt erbjudande till dig:

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att arbeta i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innefattar att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen personbilar. Du kommer att få arbeta i en märkesverkstad med hög kvalité på utförda arbeten men också sättet vi tar hand om våra kunder. Vi känner stor stolthet i det vi gör och värnar om att ge utomordentlig service till våra kunder.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;
  • 3 årigt fordonstekniskt gymnasium eller likvärdig eftergymnasial utbildning/erfarenhet.
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet som mekaniker av personbilar och eller transportbilar.
  • B-Körkort är ett krav.
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system.
  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning mm.
  • Teknisk kunskap kring Volkswagens produkter samt våra system, Automaster och Elsa är meriterande men inget krav, för rätt person har vi kompetens och utbildningsmöjligheter för allt som rör våra märken.
Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom vår framgång bygger på relationer såväl internt i teamet, mellan avdelningarna och i slutändan till våra kunder så förstår du värdet av att vara socialt utåtriktad och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid ditt personliga engagemang. Ansökningar hanteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 14 augusti.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta servicechef Björn Axelsson via e-mail: bjorn.axelsson@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (2 dagar kvar)