Industrielektriker

Industrielektriker

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 500 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Anneberg

Arbetsuppgifter

Till Derome Timber Anneberg söker vi nu en industrielektriker.
Tjänsten innebär att man i huvudsak sköter underhållet och service åt vårt systerföretag A-hus som finns på samma adress.
Som industrielektriker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC- och styrsystem i befattningen.

Du kommer att ingå i en grupp som arbetar självständigt med att ge produktionsanläggningen och dess olika stödfunktioner ett professionellt el-underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Elteknisk utbildning på gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation.
  • Kunskaper inom områdena styrsystem/PLC och varvtalsreglerade drifter.
  • Några års erfarenhet av arbete som industrielektriker/automationselektriker inom process- eller annan tillverkningsindustri
Som person ser vi gärna att du är utåtriktad, noggrann och analytisk. Du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du bör tycka om problemlösning och trivas med att hjälpa människor runt omkring dig. Intresse och kunskap om datorer är en viktig del i arbetet. Du som söker bör ha god samarbetsförmåga och förmåga att ta egna initiativ.

Övrig information

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt, framgångsrikt och stabilt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Arbetet bedrivs i 2-skift. Placeringsort är Anneberg (Kungsbacka).

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 16 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Sista ansökningsdag

2021-05-16

Kontaktperson

Mer information om tjänsten lämnas av Ib Hansen på telefon 0300-56 23 51.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome gör mer av skogen. Vi skördar träd i vårt närområde och förädlar det i våra egna sågverk. Cirka hälften av virket exporteras och resterande del säljer vi i våra egna byggvaruanläggningar, samt till våra branschkollegor. Inom vår organisation för Timber ingår du i ett team av trävaruspecialister som brinner för nära och långsiktiga kundrelationer. Läs mer på derome.se