Projektsäljare

Projektsäljare

Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 800 medarbetare och har en omsättning på 11 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.

Placeringsort

Anneberg

Arbetsuppgifter

Derome Husproduktion expanderar ytterligare och vi söker därför en säljare till Planelement med stort driv och med fokus på att underlätta kundens vardag!

Inom Planelement jobbar vi med prefabricerade byggdelar så som väggar, bjälklag och taklösningar som sedan monteras av kund på byggplats. Vårt arbete är att för se vår produktion med det underlag de behöver för att kunna leverera rätt byggdelar till kunden. Som Projektsäljare kommer du vara första kontakten mot befintliga kunder och potentiella nya kunder, vilket till stor del är bostadsutvecklare och byggföretag. Projekten är områdesprojekt bestående av bl.a. friliggande villor, rad-, par- och kedjehus samt flervåningshus, allt byggs i trä!

Tjänsten innefattar ett visst resande i mellersta och södra Sverige.

Allt arbete du gör, gör du för att stärka Deromes varumärke!

Kvalifikationer

För att lyckas som säljare tror vi att du måste ha;
  • ett stort driv
  • ett naturligt sätt att möta människor och en förmåga att bygga långsiktiga relationer
  • en byggteknisk bakgrund med trä
  • en stolthet i att leverera vad du lovat
  • en god förmåga att planera ditt arbete och hålla utlovade deadlines
  • en god samarbetsförmåga (vara en lagspelare) då projekten genomförs tillsammans med projektledare och konstruktör
Meriterande är om du redan idag har ett befintligt nätverk i byggbranschen och erfarenhet av husbyggnation.
Tjänsten kommer innehålla resor varför körkort är ett krav.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde 15 augusti eller efter överenskommelse. Placeringsort är Anneberg utanför Kungsbacka.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 1 juni eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2022-06-01

Kontaktperson

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Avdelningschef Christoffer Dalmin på tele. 0340 58 56 91.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome löser bostadspusslet. Vi utvecklar mark och bygger fullständiga bostadsområden med varierat boende. Genom våra varumärken A-hus och Varbergshus erbjuder vi även småhus till våra privatkunder. I vårt husbolag blir du en del av ett drivet team som brinner för att få samhällen att växa - Tillsammans bygger vi för framtiden. Läs mer på derome.se