Administrativ Support

Administrativ Support

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en kundfokuserad och IT-intresserad medarbetare med goda kunskaper i Excel och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett växande företag.

Arbetsuppgifter

Rollen som support hos oss innebär en hel del varierande arbetsuppgifter såsom, support av IT-stöd och statistikrapporter via telefon och mail. Ge utbildning i de olika programvarorna. Skapa inloggningsuppgifter och underhålla kundregister. Göra EU-mjölkstöd.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har erfarenhet och goda kunskaper av arbete i olika dataprogram, MS Office och speciellt i Excel och att du har lätt för att se sammanhang. Viktigt att du är kundfokuserad och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är stresstålig eftersom arbetet periodvis sker i högt tempo. Du skall vara självgående dvs själv tar ansvar för att arbetet blir utfört med fokus på kundkvalitet.

Villkor

Som person är du social och har lätt för att skapa goda relationer och bidrar med god stämning och en öppen attityd. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Du behärskar svenska språket klanderfritt både i tal och skrift.
Mer info
Email Mejla DKAB Service AB
Område Kungsbacka
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 5 jan (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DKAB Service AB i Kungsbacka tillhandahåller IT-programmet DKAB Hantera livs för upphandling och uppföljning av livsmedel till kommuner, landsting och statliga verk. Vi utvecklar idag fler delar i DKAB Hantera-konceptet. Vårt team på företaget består av 10 entusiastiska medarbetare som är beroende av att var och en av oss självständigt tar ansvar för sin egen del av verksamheten.