Butikssäljare Fisk Stora Coop Kungsbacka

Butikssäljare Fisk Stora Coop Kungsbacka

Vi söker nu förstärkning till vår fiskavdelning!

Du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor utvecklar och levererar du en högklassig avdelning som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att skapa köpgläjde hos kunden genom att se till att vår manuella fiskdisk alltid är inspirerande och säljande samtidigt som du med bred kunskap och kompetens levererar branschens bästa kundbemötande och fisk och skaldjur av högsta kvalité.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel, noggrann och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att hantera stressiga situationer samt har ett brinnande intresse för fisk och skaldjur. Meriterande är om du har erfarenhet och kompetens inom området sedan tidigare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 timmar/veckan tillträde enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta säljchef Linda Lindström tfn: 010-741 93 58

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 27 januari 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Linda Lindström
Telefon 010-741 93 58
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.