Butikssäljare Färskvaror Coop Kungsbacka

Butikssäljare Färskvaror Coop Kungsbacka

Är du en glad och positiv person som brinner för mötet med kunden, då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Kungsbacka ännu bättre.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer arbeta på butikens alla olika färskvaruavdelningar där du ska se till att kunden alltid möts av branschens fräschaste avdelning.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom att betjäna kunder i vår manuella disk och självklart måste vi alla vara flexibla och arbeta på övriga avdelningar som förekommer vid behov.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med provanställning 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Meriterande om du har arbetat med livsmedel inom bageri, fisk eller delikatess.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Säljchef färskvaror Kristina Petrovic på tfn: 010-741 93 58 eller Säljchef bageri Johan Glimtén tfn 010-741 93 59.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 28 februari 2020. Ansök via Coop.se
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.