Butikssäljare Bolist Bygg Stora Coop Kungsbacka

Butikssäljare Bolist Bygg Stora Coop Kungsbacka

Stora Coop Kungsbacka befinner sig i en spännande utvecklingsfas med ökad försäljning och ökat kundtryck, vi söker nu en säljare till vår byggavdelning.

Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för mötet med kunden. Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera till köpglädje.

När du arbetar på Bolist, är du den säljare, som genom säljarinstinkt och kreativitet ser till att våra kunder får bästa möjliga service och upplevelse i butik. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, reklamationer, exponering, och kassaarbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskap om färg och färgblandning, vvs och el är meriterande.

Dina arbetstider är förlagda på dag- och kvällstid samt varannan helg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20tim/vecka veckan med tillträde enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med byggchef Johan Glimtén tfn: 010-741 93 59

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 januari 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Johan Glimtén
Telefon 010-741 93 59
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.