Service- och verkstadsmekaniker till Cold Cut Systems

Service- och verkstadsmekaniker till Cold Cut Systems

Är du en duktig mekaniker som söker ny utmaning i en spännande och expansiv bransch?
Tveka då inte på att söka tjänsten!


Arbetsuppgifter

Som servicemekaniker kommer du att arbeta ca 50 procent med service och reparation av företagets produkt ute hos kunder i främst Sverige och Norge. Servicen sker planerat utifrån en fastställd serviceintervall med diverse kontroll & åtgärdspunkter. Reparationer består av att åka ut till kund för att lösa mindre akuta problem som uppstår. Resterade tid kommer du att arbeta med El, montagearbete samt ständiga förbättringar med mera i våra produktionslokaler i Kungsbacka.

Din bakgrund

Vi tror att du är en självgående och lösningsorienterad mekaniker med tidigare erfarenhet som mekaniker, underhållstekniker eller liknande.

För tjänsten krävs följande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av mekanik och/eller el
  • Datavana
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande kunskaper:
  • Dokumenterade el kunskaper
  • Kunskap inom hydraulik
  • C-körkort
Personliga egenskaper

För att trivas med tjänsten ser vi att du är en prestigelös lagspelare som även har förmågan av att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med olika personkontakter, vilket kräver att du har en positiv attityd och ett bra servicetänk. Du levererar alltid hög kvalitet och har ett gediget intresse av att hela tiden lära dig nya arbetsuppgifter. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Göteborg(Kungsbacka)

För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund.

Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Tanja Zoric på tanja.zoric@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 mars (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi verkstads- och servicemekaniker till Cold Cut Systems. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult på Lernia och uthyrd till vår kund. Därefter finns goda möjligheter att bli överrekryterad till företaget.

Då Cold Cut Systems är i en expansiv fas finns det stora möjligheter för rätt person att vara delaktig i utvecklingsprojekt med mera. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en flexibel roll med mycket eget ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du kommer även att ingå i ett härligt team där du har möjligheten att påverka och utvecklas.