Logistikansvarig till Nigab!

Logistikansvarig till Nigab!


Nigab är en av de större leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt inom nordisk Duty Free/Travel Retail och har under mer än 30 år levererat alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, båtar - flyg och till de flesta restauranger i Sverige, från sobra finkrogar till trendiga barer och till vinintresserade privatkunder från Ystad till Haparanda. För kunds räkning söker vi nu en Logistikansvarig!

Din roll

För denna tillsättning sköter vi på Clevry rekryteringsprocessen och därefter blir du direktanställda hos vår kund Nigab.

I rollen som Logistikansvarig kommer du primärt ansvara för anskaffning och utleveranser som en del i teamet för Duty Free/Travel Retail. Rollen innebär till stor del inköp, där du planerar inköp utifrån tidigare historik och kommande kampanjer. Du leder arbetet och samarbetar då nära med teamkollegor, key account managers samt produktchefer. Nigab har leverantörer främst i Europa, men även USA, Sydamerika och Australien, vilket innebär att du kommer ha kontaktytor runt om i världen. Arbetet innefattar således att säkerställa in- och utleveranser, koordinering av transporter, speditörer, 3 PL lager i Stockholm och Köpenhamn.

Det är ett varierande arbete med alla aspekter av logistik inkluderat, från prognostisering till konkret arbete med lager och transporter.

Arbetsplats är granne med Hede Outlet i moderna och trivsamma lokaler med ca 20 kollegor i Kungsbacka och ca 30 i Stockholm i en dynamisk och rolig bransch.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Inköp och estimering av lagertillgångar
  • Kontinuerlig kontakt med leverantörer och kunder
  • Koordinering av transporter
  • Arbeta med 3 PL partner
Kontor: Kungsbacka

Omfattning: heltid

Start: enligt ök.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom supply chain management, logistik eller liknande från universitet eller yrkeshögskola. Du har tidigare arbetat i en logistikroll. Du har även erfarenhet av ett arbete som har innefattat kontakt med leverantörer och kunder. Du är flytande i svenska såväl engelska i både tal och skrift samt har god kunskap i Microsoft 365, men framförallt Excel. Du är initiativrik och drivande i ditt sätt, med en stark analytisk förmåga och du arbetar noggrant likväl som strukturerat. Du har även lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer till samarbetspartner.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +4670 707 95 47. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Ida Högberg
Telefon 073 707 95 47
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90