Produktansvarig inom Däckrelaterade produkter

Produktansvarig inom Däckrelaterade produkter

Söker du en roll där du har ett helhetsansvar och ett varierat arbete?
Motiveras du av att jobba i ett team som har nära kontakt med våra säljare och slutkund?

Vi söker dig som är van vid att driva ditt egna arbete och som har erfarenhet av däckverkstäder samt ett tekniskt intresse.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktansvarig arbetar du nära kunder och vår säljorganisation genom att vara länken mellan leverantörer-säljare och kunder.

Du har helhetsansvar att hålla kontakten med leverantörer, produktsortiment och bevaka prisbild över ditt produktområde. Du kommer att finnas tillgänglig för kunden gällande serviceärenden och ge teknisk support för hela Continovas sortiment. I arbetsuppgifterna ingår även att vara backup på ordertelefon.

Du har nära kontakt med våra tekniker och säljare och supporterar dem vid behov. Utöver dina operativa arbetsuppgifter arbetar du även strategiskt genom att analysera marknaden, förmedla ny information till säljare och inköp samt att bevaka trender och nya produkter. Som produktansvarig ingår du i ett team om sex personer där alla ansvarar för olika produktområden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Du bör ha erfarenhet av däckbranschen och förstå vad som krävs av marknaden
  • Är tekniskt intresserad
  • Serviceinriktad och lyhörd för kundens önskemål
  • Tycker om att jobba problemlösande och konstruktivt
  • Grundläggande kunskaper inom Excel och vana av att arbeta administrativt
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
  • Det är meriterande med erfarenhet av en supporterande roll samt bakgrund inom däckverkstadsområdet
  • Resor i arbetet förekommer
  • Placeringsort Kungsbacka och dina ordinarie arbetstider är 08-16.30

Du som söker är en person som motiveras av att ha kundkontakt och av att leverera lösningar.
Du gillar att jobba i ett team och bidra med en positiv känsla för medarbetarna. Du vill ta tag i saker direkt och kan snabbt ställa om för att hjälpa kunden på bästa sätt. Du trivs i en varierad arbetsmiljö där du har flera uppgifter igång samtidigt och där du ansvarar för att få saker gjorda.
Vidare har du ett stort tekniskt intresse och du gillar att ha tempo i ditt arbete.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.continova.se
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continova AB är en av de marknadsledande leverantörerna av utrustning till däck- och bilverkstäder. Vi har ett brett produktsortiment och erkända varumärken för att säkerställa kvalitet till våra kunder. Det stora produktutbudet består bland annat av däckmaskiner, fordonslyftar, verkstadsinredning, förbrukningsmateriel samt plåt och skadeutrustning.

Utöver produkter erbjuder Continova även lösningar inom verkstadsplanering och utbildningar.

På vårt kontor som ligger i Kungsbacka i trevliga lokaler är vi ca 25 medarbetare som jobbar med administration, utbildning och teknik. Vi ger support till våra säljare som reser på olika distrikt över hela landet. Vi har även en egen serviceorganisation som installerar, servar och reparerar utrustningen för våra kunder.

Företaget har distriktsansvariga säljare placerade på orter runt om i Sverige och totalt är vi cirka 48 anställda i en platt organisation som präglas av en familjär företagskultur.