Ekonomiassistent inriktning leverantörsreskontran sökes för kunds räkning till Kungsbacka

Ekonomiassistent inriktning leverantörsreskontran sökes för kunds räkning till Kungsbacka

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent med inriktning leverantörsreskontran till vår kund i Kungsbacka. För dig som söker jobb på ett bolag som arbetar med samhällsviktiga tjänster och omtanke i fokus så har du kommit helt rätt. Uppdraget på heltid drar igång i maj och sträcker sig in i september.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

På det här uppdraget kommer du som ekonomiassistent att arbeta fokuserat mot leverantörsreskontran och arbeta med matchning och hantering utav faktureringsflödet. Faktureringstakten är hög så det är av vikt att du tycker det är spännande och utmanande att arbeta problemlösande med detta. Du kommer att ges upplärning på plats och finnas till hands under sommarperioden så det är av vikt att du är flexibel med din sommarsemester.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som tidigare arbetat mot just leverantörsreskontran och som har en god förståelse för en hög faktureringstakt. På systemsidan så arbetar vår kund i IFS, vilket är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper:

På uppdraget kommer du att hantera flera kontaktytor så vi ser en god kommunikatör och problemlösare på denna position. Då arbetstakten kring fakturering är hög är det viktigt att du gillar detaljer och har vanan av att jobba i ett högt tempo.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga Konsultchef Jenny Österberg på nummer +46739427480 alternativt på jenny.osterberg@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, financial assistant, accounting assistant, leverantörsreskontran, reskontran
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)