Supportkoordinator / Koordinator / Serviceutvecklare

Supportkoordinator / Koordinator / Serviceutvecklare

Har du erfarenhet som koordinator och ett intresse för teknik? Vill du arbeta hos ett företag som uppskattar ditt driv och din kunskap inom området? Hos Cold Cut System erbjuds du vara en del av en tillväxtresa där du ges möjlighet att påverka ditt och andra arbete.

Om företagetCold Cut System är ett världsledande företag inom utveckling och produktion av skärsläckarsystem. Deras produkter effektiviserar släckningsarbete och möjliggör säkrare släckning av bränder vilket ökar säkerheten samt förbättrar arbetsmiljön vid släckningsarbeten. Företagets slutkund är olika typer av räddningstjänstorganisationer och det finns idag 1200 skärsläckarsystem installerade i 45 olika länder. Utveckling och produktion sker i Cold Cut systems lokaler i Kungsbacka där du erbjuds att arbeta med ett nybildat team.

ArbetsuppgifterI rollen som supportkoordinator ansvarar du för att hantera supportärenden från företagets kunder samt att dokumentera, planera och schemalägga servicemekanikernas arbete. Du ges även möjligheten att delta i utvecklingen av serviceorganisationen och de kundsamarbeten och projekt som Cold Cuts Services har idag. Du kommer genom en gedigen introduktion ta del företagets vision och produkt för att ge din en stad grund att stå på, organisatoriskt och tekniskt. Då rollen som supportkoordinator är ny så ges du möjligheten att vara med att forma samt utveckla din tjänst.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av administrativ och/eller en koordinerande roll, gärna från en teknisk bransch
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet av systemet pyramid
Vi tror att du som söker tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, arbetar självständigt och driver ditt arbete framåt. Du tycker om att arbeta självständigt i en roll där du ges möjlighet att påverka ditt arbete. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare har du en god social förmåga är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra när det behövs.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Cold Cut Systems. Bravura och Cold Cut Systems önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicekoordinator, supportkoordinator, serviceutvecklare koordinator, produktion, dokumentation, administration, logistik, räddningstjänst, skärbrandsläckare, mekanik, el, elektronik, verkstad, industri, installation, underhåll, reparation, heltid, Kungsbacka
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.