Servicemekaniker / Verkstadsmekaniker / Servicetekniker

Servicemekaniker / Verkstadsmekaniker / Servicetekniker

Är du kunnig inom mekanik eller elektronik? Vill du arbeta på en arbetsplats som värderar din kompetens och engagemang? Cold Cut System erbjuder dig en roll där du får arbeta med en spännande produkt och där du får möjlighet att utvecklas.

Om företagetCold Cut System är ett världsledande företag inom utveckling av skärsläckarsystem. Företagets slutkund är olika typer av räddningstjänstorganisationer och det finns idag 1200 skärsläckarsystem installerade i 45 olika länder. Utveckling och produktion sker i Cold Cut systems lokaler i Kungsbacka där du erbjuds att arbeta med ett nytt team av servicemekaniker. Hos Cold Cut Systems leder ditt arbete till kunden effektivt kan släcka bränder vilket ökar säkerheten och förbättrar arbetsmiljön vid släckningsarbeten.

ArbetsuppgifterSom verkstads- och servicemekaniker ansvarar du för service, underhåll och montering av skärsläckarsystem. Du utför arbetet ute hos kund eller i Cold Cut Systems verkstad. Vidare deltar du i att ta emot samt planera serviceärenden. Genom en gedigen introduktion kommer du få ta del företagets vision och produkt för att du ska vara väl förberedd inför dina serviceärenden hos kund. Cold Cut Systems ger dig möjlighet att vara en del av deras tillväxtresa och det finns goda möjligheter att utvecklas. Du kommer som servicemekaniker att resa i tjänsten.

Formella krav
  • Utbildning inom mekanik, underhåll och/eller installation, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet eller studier inom elektronik
Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kunder. Du motiveras av att hitta bra lösningar på tekniska problem. Vidare är det viktigt att alltid göra klart ditt arbete, hålla det du har lovat och upprätthålla rutiner. Som person är du hjälpsam du ställer upp för att andra oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Cold Cut Systems. Bravura och Cold Cut Systems önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fälttekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, räddningstjänst, skärbrandsläckare, mekanik, el, elektronik, verkstad, industri, installation, underhåll, reparation, tekniker, heltid, Kungsbacka
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.