Resande servicetekniker / underhållsmekaniker / maskinteknik

Resande servicetekniker / underhållsmekaniker / maskinteknik

Vill du utveckla dina tekniska kunskaper och få arbeta med komplexa maskiner? Trivs du med variation i vardagen och att vara ute där det händer? Som servicetekniker erbjuds du möjligheten att vara en nyckelspelare i företagets fortsatta framgångsresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget utvecklar, säljer, tillverkar och servar dekantercentrifuger till kommunala reningsverk, pappers- och massaindustrier, fiskeindustri och gruvindustri över hela världen. Som servicetekniker ingår du i eftermarknadsteamet där du får ta del av kompetens inom området och möjlighet att bidra till företagets fortsatta utveckling inom eftermarknadsarbete.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med underhåll, reparation och uppdrageringar på företagets olika produkter. Du åker på planerade uppdrag samt agerar på akututryckningar vid behov, där du har nära kontakt med servicekoordinator för att stämma av förändringar som kan ske under dagen. Uppdragen är av bred variation och kan innefatta både mekaniska reparationer såsom balanseringar och lagerbyten, till byte av elektriska komponenter. Maskinerna är stora och komplexa och du kommer inledningsvis få introduktion till produkterna och stöttning av kollegor, för att efterhand arbeta självständigt ute hos kund. Du arbetar över ett stort kontaktnät av kunder och kollegor där du agerar konsulterande i tekniska frågor, beställning av reservdelar samt dokumenterar och rapporterar genomfört arbete.

I denna tjänst reser du i arbetet med cirka 2-4 övernattningar per vecka, främst i Sverige och du har tillgång till egen servicebil.

Formella krav
  • Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom underhåll och installation av industriell utrustning
  • Körkort B
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Det är meriterande med erfarenhet inom el och automation
För att trivas i den här rollen tycker du om att resa i arbetet och träffa kunder. Du har ett tillmötesgående sätt som gör att du lätt bygger relationer med de du träffar. Du ser möjligheter i kontakten med kunder och strävar efter att leverera en hög service och lägger stor viktigt vid kvalitet i arbetet. Vidare tar du ansvar för ditt eget arbete samt ber om hjälp när du behöver och vågar ta beslut, eftersom du ofta är ansvarig på plats ute hos kund.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår från hemmet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fälttekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, mekanik, hydraulik, el, elektronik, svets, maskinstyrning, automation, vibration, rotation, centrifug, dekantcentrifug, reningsverk, miljöteknik, verkstad, industri, installation, underhåll, reparation, driftsättning, tekniker, heltid, Fjärås, Kungsbacka
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!