Projektledare IT / Eventansvarig / Teknisk projektledare

Projektledare IT / Eventansvarig / Teknisk projektledare

Gillar du sportevent och är en fena på IT? Du har möjligheten att leda projekt på plats vid lopp hos Nordens ledande aktör inom tidtagning och resultathantering för sportevent.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos est mika:timing.

Om företagetest mika:timing är en av Nordens ledande aktörer inom elektronisk tidtagning och resultathantering för sportevent. De arbetar med kunder som Vasaloppet, Göteborgsvarvet och Svenska Triathlonförbundet. De bygger tekniska lösningar för online anmälningar, hanterar tidtagning och resultat samt skapar eventappar. Idag är de 7 personer på kontoret i Kungsbacka och det arbetar cirka 60 personer på moderbolaget i Tyskland. Här ingår du ett socialt och lösningsfokuserat team där du erbjuds introduktion i arbetet samt stöttning av kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ansvarar du för att samordna det tekniska arbetet innan, under och efter projekt. Du driver projekten från uppstartsfasen där du har kontakt med kund för framtagning av teknisk specifikation, kontakt med den interna utvecklingsavdelningen i Tyskland samt övergripande planering och test av systemen. Du konfigurerar deltagardatabasen och ser till att varje event har rätt setup. Under eventets genomförande finns du på plats som teknisk expert för att sätta upp och övervaka den tekniska installationen och bedriva resultatproduktion via din dator. Vid större event är ni ett projektteam där du får stöttning för att säkerställa den tekniska leveransen. Inledningsvis kommer du att få introduktion i arbetet och därefter ansvara för 15-20 events per år. De flesta sporteventen sker på helger runt om i Skandinavien, därmed kommer resor ingå i jobbet under eventen. Övrig tid arbetar du från kontoret i Kungsbacka med löpande planering av projekten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet inom data/IT/nätverk
  • Kunskaper eller intresse för relationsdatabaser som MS SQL och/eller Oracle DB samt nätverkskunskap och kunskaper i Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Körkort B
  • Meriterande är erfarenhet inom projektledning och/eller eventbranschen
I rollen som projektledare arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vid behov kan du ändra ditt synsätt och förhållningssätt och kan prioritera rätt saker. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Slutligen är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda.

Övrig information
Start: Augusti
Plats: Kungsbacka/ Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: SQL, Projektledning, Javascript, it-koordinator, koordinator, projektledare, project manager, eventansvarig, ledare, IT, Oracle, MS SQL, databaser, TCP/IP, nätverk, infrastruktur, sport, sportevent, sportevenemang, est, mika:timing, heltid, Kungsbacka, HTML, CSS, Active Directory
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!