Kundkoordinator / mötesbokare / kundtjänst

Kundkoordinator / mötesbokare / kundtjänst

Motiveras du av kundkontakt och ansvar för att leverera lösningar? Vi söker dig som vill vara länken mellan kunden och företaget i en sammansvetsad organisation.

Om företagetBäck Installation är ett installationsföretag inom el, tele och data. Bäck Installation skräddarsyr installationer inom bland annat fiber/LAN, konferenssystem, styrsystem, övervakning och elanläggningar. De erbjuder allt från projektering till färdig produkt och att leverera kompletta lösningar är deras målsättning. Företaget har cirka 150 anställda och de bedriver verksamhet över hela landet med kontor i Stockholm och i Kungsbacka. Denna tjänst har placering i Kungsbacka, där du erbjuds att arbeta i luftiga lokaler och bli en del av en härlig gemenskap.

ArbetsuppgifterSom junior kundkoordinator och mötesbokare samordnar du fältteknikernas arbete genom att fördela order och kontakta kunder för att schemalägga uppdragen. De flesta order inkommer via mail från Bäcks samarbetspartner och du tar även emot en del samtal med förfrågningar från privatkunder. Du sitter i Kungsbacka och ingår i ett team och arbetar nära din kollega som har ansvarsområde Göteborg.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Några års arbetserfarenhet av kundkontakt
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
För att trivas i rollen motiveras du av ett tempofyllt arbete med mycket kundkontakt där du kan använda din kreativa sida för att leverera lösningar. Du är mån om att hålla det du lovar och är strukturerad och noggrann med dina arbetsuppgifter. Vidare drivs du av att hjälpa andra och du gillar att komma med nya idéer för att på bästa sätt hitta lösningar till kunder och kollegor.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV samt personligt brev, som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundkoordinator, kundbokare, kundservice, koordinator, samordnare, mötesbokare, administration, kundkontakt, tekniskt intresse, kabel-TV, fiber, AV-teknik, el, Kungsbacka, Göteborg
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.