Butiksmedarbetare till ELON Trivas i Kungsbacka

Butiksmedarbetare till ELON Trivas i Kungsbacka

Gillar du att arbeta med service i en kundnära tjänst? ELON söker dig som vill arbeta på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter en härlig gemenskap.

Om företagetELON Trivas ingår i Nordens största inköpskedja för vitvaror och erbjuder ett stort sortiment av vitvaror och andra produkter för hemmet. Hos Trivas blir du en del av en väletablerad arbetsgrupp där du får möjlighet att utvecklas. Arbetsplatsen präglas av en familjär känsla där samarbete, god stämning och service värdesätts.

ArbetsuppgifterI rollen som butiksmedarbetare arbetar du med varierande arbetsuppgifter i butiken. Dessa består bland annat av du tar emot och packar upp varor, beställning, skyltning, försäljning samt besvarar frågor om sortimentet. Arbete kan även innefatta att hjälpa till vid kundleveranser.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom butik och kunskap om vitvaror
Vi tror att du som söker är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande i butiken. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hjälpa kunden på bästa sätt. Vidare motiveras du av att samarbeta med andra människor och ser till hela gruppens intresse framför ditt eget. Du drivs av att få arbetsuppgifter utförda även om uppgiften går utanför ramarna för dina vanliga sysslor.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att ELON Trivas har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och ELON Trivas en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: elektriker, servicetekniker, serviceelektriker, butik, butiksmedarbetare, butikssäljare, sälj, försäljning, receptionist, kundmottagare, lager, order, heltid, Kungsbacka
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.