Butiksmedarbetare / Vitvaror / Hemelektronik / Deltid

Butiksmedarbetare / Vitvaror / Hemelektronik / Deltid

Är du teknisk och gillar att hjälpa andra? Trivs du med att arbeta inom service? Vi söker dig som är på jakt efter en långsiktig deltidstjänst på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter en härlig gemenskap.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget. Tjänsten är på deltid och du arbetar 65%.

Om företagetFöretaget ingår i Nordens största inköpskedja för vitvaror och erbjuder ett stort sortiment av vitvaror och andra elektronikprodukter för hemmet. Arbetsplatsen präglas av en familjär känsla där samarbete, trevlig stämning och god kundservice värdesätts av både kunder och kollegor. Här blir du en del av en väletablerad arbetsgrupp där du får möjlighet att utveckla din kunskap inom vitvaror och hemelektronik.

ArbetsuppgifterSom butiksmedarbetare arbetar du med varierande arbetsuppgifter i butiken. Dina arbetsdagar fylls bland annat av kassaarbete, ta emot leveranser och packa upp varor, försäljning, att besvara frågor om sortimentet och agera rådgivande vid köp. Arbetet kan även innefatta att vara behjälplig vid beställning, skyltning och kundleveranser. Dina dagar varieras efter var det finns som störst behov av stöttning. Det här är en roll för dig som söker en långsiktig deltidstjänst.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom butik och kunskap om vitvaror
Vi tror att du som söker är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande i butiken. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hjälpa kunden på bästa sätt. Vidare motiveras du av att samarbeta med andra människor och ser till hela gruppens intresse framför ditt eget. Du drivs av att få arbetsuppgifter utförda även om uppgiften går utanför ramarna för dina vanliga sysslor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butik, butiksmedarbetare, kassapersonal, service, sälj, försäljning, receptionist, kundmottagare, lager, order, elektriker, servicetekniker, serviceelektriker, vitvaror, hemelektronik, elektronik, deltid, Kungsbacka
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!