Automationsingenjör / Automation / El

Automationsingenjör / Automation / El

Är du automationsingenjör eller har ett stort intresse och erfarenhet av el och automation? Vi söker dig som vill arbeta på en mindre arbetsplats men tillhöra ett stort företag där varje medarbetare är en värdefull nyckelperson.

Om företagetNOXON utvecklar, säljer, tillverkar och servar dekantercentrifuger till kommunala reningsverk, pappers- och massaindustrier, fiskeindustri och gruvindustri över hela världen. Huvudkontoret med produktion finns i Fjärås där 30 medarbetare arbetar. Företaget präglas av en familjär stämning och korta beslutsvägar. Du tillhör teknikavdelningen där du ingår i ett väletablerat team och får möjlighet att bidra till företagets fortsatta utveckling inom automation.

ArbetsuppgifterSom automationsingenjör ingår du i teknikavdelningen och driver NOXONs kund- och utvecklingsprojekt, där du ansvarar för utveckling och implementering av automationsdelen. Du kommer vara delaktig i projekten från uppstart till driftsättning ute hos kund. Andra arbetsuppgifter som utförs hos kund är felsökning och uppgradering. I din roll som automationsingenjör stöttar du marknad, eftermarknad och produktion i kvalificerade tekniska frågor.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning så som YH-utbildning, Högskole- eller Civilingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet med inriktning mot el och automation
  • Några års erfarenhet av liknande arbete
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Körkort B
Vi tror att du som söker är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess att resultat är uppnådda. För att trivas i rollen uppskattar du att arbeta tillsammans med andra. Du är hjälpsam och ställer gärna upp för dina kollegor när det behövs. Du har en positiv attityd till ditt arbete och sprider en god stämning omkring dig. För dig är det viktigt att göra klart ditt arbete som utlovat och följa krav på teknisk standard och certifiering.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos NOXON. Bravura och NOXONs önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Fjärås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: automations ingenjör, automation engineer, automation, produktionsingenjör, el, elektronik, mekatronik, programmering, CE, riskanalys, HMI, apparatskåp, el-konstruktion, CAD, visual basic, visual studio, heltid, Fjärås, Kungsbacka
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.