Order – och inköpskoordinator

Order – och inköpskoordinator

Är du duktig på att samordna och skapa ett effektivt flöde mellan order- inköp- och logistik? Till Biotech AB söker vi nu efter en systemkunnig order – & inköpskoordinator som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt!

Om tjänsten
Rollen innebär att operativt administrera och koordinera Biotechs order- och inköpsflöden. Du är personen som säkerhetsställer att priser och underlag är korrekta och uppdaterade i affärssystemet samt att dina kollegor i produktionen har de komponenter som behövs i rätt tid. Som order- och inköpskoordinator hos oss Biotech kommer du ha återkommande kontakt med företagets internationella leverantörer och kunder, via telefon och mail. Kunderna är allt från små utvecklingsbolag till de ledande globala verksamheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Administrera prissättningsmaterial och justering av dessa i affärssystemet samt övrig registervård.
 • Inköpsplanering, beställningar och leveransbevakningar från leverantörer.
 • Orderhantering och kundprognoser
 • Flödes- lageroptimering och behjälplig vid inventeringar.
 • Viss tullhantering och dokumentation.
Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär också tjänsten att vara behjälplig med olika arbetsuppgifter utifrån behov som kan uppstå hos övriga kollegor i teamet.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från ett liknande arbete, gärna från ett mindre bolag med internationella kontakter. För att du ska trivas i rollen behöver du gilla att administrera datasystem och hantera större datamängder, för att sedan få in korrekta uppgifter i affärssystemet. Det är viktigt att du som person är ansvarstagande, noggrann och strukturerad samt har lätt för att se hur saker och ting hänger ihop. Du har en mycket god social- och kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på både svenska och engelska. Biotech består idag av ett team på tolv personer och därför blir din förmåga att samarbeta och din inställning till problemlösning extra viktiga egenskaper.

Dina kvalifikationer:
 • Vi söker dig som har några års erfarenhet av order- och inköpsadministration.
 • Det är meriterande om du har en eftergymnasialutbildning inom, inköp, logisk o/e administration.
 • Mycket god datavana och erfarenhet från att arbeta i ett affärs- ordersystem, meriterade om du har kunskaper från Visma administration 2000.
 • Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav för tjänsten.
 • Att kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska är ett krav, då flertalet av företagets leverantörer och kunder är internationella.
 • B-körkort och tillgång till bil är i princip ett krav då företaget ligger på vackra Onsala halvön.
I denna rekrytering kommer fokus ligga både på din arbetslivserfarenhet och dina personliga egenskaper, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Vad kan Biotech erbjuda dig?
Biotech erbjuder dig en omväxlande roll i ett mindre tillväxtbolag med internationella kontaktytor! Huvudkontoret ligger på Onsalahalvön med trevliga lokaler omgiven av vacker natur. Du kommer få arbeta med frihet under ansvar med möjlighet att både påverka och utveckla ditt arbetssätt inom ditt kompetensområde. Du kommer ha en viktig roll för Biotechs fortsatta tillväxtresa, där du kommer ingå i ett positivt team med framåtanda och med korta beslutsvägar. Du kommer få insyn och god förståelse för hela verksamheten, där alla fyller en viktig funktion för att vi tillsammans ska kunna leverera högpresterande teknik till våra kunder över hela världen. Biotech är mån om sin personal och ger både marknadsmässig lön och förmåner.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:
Företag: Biotech i Kungsbacka AB
Tjänst: Order- och inköpskoordinator
Omfattning: Heltid (flextid)
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Onsala
Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Ansökan:Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast via www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ann-Charlotte Bjurbäck på 073-7771869. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biotech AB är en världsledande distributör av flödeskomponenter för vetenskapliga ändamål. I mer än 15 år har Biotech skräddarsytt, utvecklat och levererat innovativa laboratorieprodukter till instrumenttillverkare och distributörer över hela världen, för att hjälpa sina kunder att göra sitt analysarbete mer effektivt och tillförlitligt. Biotech är ett tillväxtföretag som de fyra senaste åren utnämnts till Superföretag av Bisnode. Med dotterbolag i USA och Japan agerar Biotech med hela världen som marknad. För mer information gå in på www.biotechfluidics.com