Biliavärd

Biliavärd

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då kan det vara dig vi söker som Biliavärd till Bilia i Kungsbacka.

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för framtiden! Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan..

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att möta kunder i bilhallen och sköta bokningar och uppföljning gentemot kunden. Du ansvarar för att bilarna i hallen är iordningsställda och att loungen ser inbjudande ut. I arbetet ingår också att hjälpa säljarna med olika uppgifter och anordna med provkörningar. Vissa administrativa uppgifter kommer också att ingå.

Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från serviceyrket och du tycker att det är det roligaste som finns är att möta kunder i ditt arbete. Körkort B och gymnasieutbildning är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är engagerad och utåtriktad och har förmågan att skapa förtroende när du lyssnar av våra kunders behov. Du ger service på högsta nivå och får alla våra kunder att känna sig välkomna. Vi lägger även stort fokus på att du är driven, kan ta egna initiativ och vill att kunderna ska få en positiv upplevelse.

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilias anläggning i Kungsbacka. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oskar Appell
Telefon 0104978113
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com