Bilförsäljare till Bilia i Kungsbacka

Bilförsäljare till Bilia i Kungsbacka

Vill du utvecklas inom försäljning, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker som säljare till vår anläggning i Kungsbacka.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete och ger dig chansen att utvecklas och vara med på vår framgångsresa. Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som bilförsäljare kommer du möta kunden i bilhallen men också ute på aktiviteter och över telefon och på ett proffsigt sätt inspirera till inköp och skapa en oförglömlig kundupplevelse. Du kommer arbeta med både nya och begagnade bilar av varumärkena Renault, Dacia och/eller Volvo beroende på vilken anläggning du är placerad på.

Du jobbar efter Bilias kundlöfte - Hela vägen - som syftar till att vi ska erbjuda kunden allt de behöver för sitt bilägande, från finansiering och försäkring till serviceabonnemang och däckhotell. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga och vårda långsiktiga kundrelationer.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har någon form av erfarenhet att möte kunder, fördelaktigt inom försäljning men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har minst gymnasiekompetens och B-körkort.

Som person är du positiv och framåt och vilja att utvecklas. Du håller dina löften och är tydlig med vad Bilia erbjuder. Du är kunskapstörstig och drivs utav att utveckla dig själv och bolaget. Du delar med av din kompetens samtidigt som den växer. Proaktivt och kreativt arbete är en naturlig del i din vardag.

Det här erbjuder Bilia

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid. Placering är på våran anläggning i Kungsbacka. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oskar Appell
Telefon 010-497 81 13
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com