Hallvärd - extrapersonal- till Bilia Kungsbacka!

Hallvärd - extrapersonal- till Bilia Kungsbacka!

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Är du samtidigt strukturerad och ordningsam? Då kan det vara dig vi söker! Nu söker vi en hallvärd till Bilia som vill arbeta extra på vår anläggning i Kungsbacka.

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för framtiden! Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter, där möjligheten är stor för dig med rätt ambition och driv att kunna utvecklas och bli säljare inom en kortare framtid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ansvarar för att bilarna i hallen är iordningsställda och att loungen ser inbjudande ut. Du kommer att möta kunder i bilhallen och sköta bokningar och uppföljning gentemot kunden. Du kommer även att ansvara så att begagnade bilar exponeras på nätet och i bilhallen. I arbetet ingår också att hjälpa säljarna med olika uppgifter och anordna med provkörningar. Vissa administrativa uppgifter kommer också att ingå.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet från serviceyrket, datorvana, och du tycker att det är det roligaste som finns att möta kunder i ditt arbete. Körkort B och gymnasieutbildning är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är engagerad och utåtriktad och har förmågan att skapa förtroende när du lyssnar av våra kunders behov. Det är viktigt att du alltid ger service på högsta nivå och får alla våra kunder att känna sig välkomna. Vi lägger även stort fokus på att du är driven, kan ta egna initiativ och vill att kunderna ska få en positiv upplevelse.

Anställningsform, omfattning
Anställningen är visstidsanställning på timme med schemalagd arbetstid varannan lördag, på vår anläggning i Kungsbacka. Ytterligare timmar kan tillkomma efter överenskommelse, t.ex. vid event. Under del av sommarperioden är arbetstiden 100%. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.