Kundkoordinator / Kundbokare till Bäck Installation

Kundkoordinator / Kundbokare till Bäck Installation

Motiveras du av kundkontakt och att ha ansvar för att leverera lösningar? Har du ett stort tekniskt intresse och lockas av att arbeta i en växande och sammansvetsad organisation?

Arbetsuppgifter
I rollen arbetar du främst med kundbokning, då du samordnar fältteknikernas arbete genom att fördela order och kontakta kunder för att schemalägga uppdrag. De flesta order inkommer via mail från företagets samarbetspartner och du tar även emot en del samtal med förfrågningar från privatkunder. Tjänsten innebär även resursstyrning samt resursplanering, då du ansvarar för att säkerställa att de resurser som krävs för att utföra ett uppdrag finns tillgängliga. Detta innefattar kontakt med externa partner. Tjänsten innebär till stor del administration i företagets CRM-system och du kommer varje vecka att ansvara för viss fakturering.

Du sitter i Kungsbacka med ansvarsområde över Stockholm, där du bokar ut ett antal tekniker för olika ärenden. Du ingår i ett team om i dagsläget två personer som du har möjlighet att diskutera och bolla idéer med, men i huvudsak är ditt arbete självständigt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning, lägst på gymnasienivå
  • Tidigare erfarenhet av arbete i en teknikfokuserad roll
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska
  • Goda kunskaper i engelska
  • Mycket goda datorkunskaper
  • Meriterande: el-behörighet, tidigare arbetslivserfarenhet i en roll som tekniker, tidigare arbetslivserfarenhet inom service och fakturering
Ditt stora tekniska intresse och din nyfikenhet för att lära dig nya saker kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. Vi ser att du är en person som på ett självständigt sätt kan driva dina arbetsuppgifter framåt och att du delar med dig av dina idéer och förslag. Du trivs i en roll där du får arbeta med problemlösning och du har en lösningsfokuserad inställning. Vidare värdesätter du god service och du är lugn och tillmötesgående i din kommunikation såväl internt som externt.

Övrig information
Start: enligt överenskommelse
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bäck Installation startade år 1992 och är ett installationsföretag inom el-tele-data. Bäck Installation skräddarsyr installationer inom bland annat fiber/lan, konferenssystem, styrsystem, övervakning och elanläggningar. De erbjuder allt från projektering till färdig produkt och att leverera kompletta lösningar är deras målsättning. Företaget har cirka 160 anställda och de bedriver verksamhet över hela landet, med kontor i Stockholm och i Kungsbacka. Denna tjänst har placering i Kungsbacka, där du erbjuds att arbeta i luftiga lokaler och bli en del av en härlig gemenskap.