Ekonomichef till AutoConcept Insurance, Kungsbacka

Ekonomichef till AutoConcept Insurance, Kungsbacka

Vi söker en Ekonomichef med stort intresse för analys, affär och ekonomistyrning, som vill anta utmaningen att leda och utveckla ekonomifunktionen på AutoConcept Insurance.

I din roll som Ekonomichef ingår du i ledningsgruppen och kommer att få stor möjlighet att vara med och bidra till fortsatt tillväxt och bolagsutveckling. Du ansvarar för den interna uppföljningen och den övergripande analysen. Du bidrar med och utvecklar ekonomiavdelningen (bestående av 4 medarbetare) och skapar struktur i takt med att bolaget växer

Ansvar/arbetsuppgifter
  • Stöd till VD och ledningsgrupp i ekonomiska frågeställningar. Delta i arbetet med ständiga förbättringar för att öka lönsamhet och effektivitet
  • Controllerinriktade aktiviteter med löpande analys av verksamheten
  • Driva budget- och prognosarbetet samt delta i processen med att sätta mål, strategier och planer för verksamheten
  • Rapportering till ledningsgrupp, VD och styrelse
  • Utveckling av rutiner och processer såväl i Sverige som internationellt
  • Utformning och uppföljning av Investeringskalkyler
Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet som ekonomichef i medelstort bolag, gärna under kraftig tillväxt. Rollen växlar mellan operativt redovisningsarbete och strategiska verksamhetsnära frågeställningar. Du är civilekonom eller motsvarande och har en bred erfarenhet som gör att du kan hantera detaljfrågor såväl som övergripande strategiska frågeställningar. Ett djupt intresse för bolagets affär idag och imorgon krävs. Som person är du analytisk, kommunikativ och har ett starkt driv.

I den här rekryteringen samarbetar AutoConcept Insurance med Jerrie. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsult Pierre Sander på telefon 0763-413 411 eller via pierre.sander@jerrie.se. Sista ansökningsdatum är 7 mars och ansökan sker via www.jerrie.se.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AutoConcept Insurance AB är ett tillväxtföretag som arbetar med nischade försäkringslösningar till fordonsbranschen. Våra kunder är fordonshandlare, generalagenter (B2B) samt fordonsägare (B2C). Affärsidén är att på ett innovativt sätt, förmedla och administrera kundanpassade och unika försäkringslösningar, till fordonsbranschen för framgångsrikare affärer samt till fordonsägare för ett tryggare ägande. AutoConcept Insurance inkl. filialerna i Norge, Danmark och Finland, har idag 36 anställda. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka, strax söder om Göteborg.

AutoConcept Insurance AB har levererat försäkringslösningar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999.

AutoConcepts värdeord är Kundnytta, Enkelhet och Passion