Underhållsmekaniker till Auson AB

Underhållsmekaniker till Auson AB

ARBETSUPPGIFTER
Huvudsysslorna är förebyggande underhåll, akuta reparationer och arbete med investeringar inom fabrik, lager samt själva anläggningen där skalskydd, byggnader och gårdsområden ingår. Jour där bland annat snöröjning ingår i arbetet där det i nuläget är var 3:e vecka.

KOMPETENSKRAV
Du som söker har erfarenhet som underhållsmekaniker där reparationer och underhåll innebär en del svets, pneumatik och mekaniska jobb. Vi ser gärna att du bor i närområdet då det kan hända att du behöver inställa dig snabbt under jour veckorna.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Viktigt för oss är att du har ett högt kvalites och säkerhetstänk. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ och håller personal uppdaterad om pågående arbete. Vi ser gärna också att du är effektiv och prestigelös. Du behöver ha en viss datavana då dokumentation av underhåll sker i IT baserat underhållssystem. Du behöver behärska svenska i tal och skrift då mycket av våra instruktioner är på svenska.
Mer info
Kontaktperson Johan Sporrong
Telefon 0300568450
Email Mejla Johan Sporrong
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auson.se
Sista ansökningsdag 22 feb (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Auson startade 1928, och tillverkar och utvecklar kemiska produkter inom rostskydd, ljuddämpning, trä- och takskydd. Våra varumärken Noxudol och Mercasol är välkända inom rostskydd och vi säljer även produkter inom trä och takskydd under vårt egna namn Auson.

Verksamheten startade i Göteborg, men är idag placerad i Kungsbacka. Vi levererar varor både inom Sverige och internationellt.

Under de senaste 12 åren har Auson ökat markant och har idag en omsättning på 130 mkr/år.

Kunden är alltid viktigast i vårt arbete, och Auson ligger i framkant med vår utveckling och forskning av kvalitetstarka lösningsmedelsfria rostskyddsprodukter.

På anläggningen arbetar idag 48 personer fördelat över produktion och administration.