Account Manager till Ahlström Factory

Account Manager till Ahlström Factory

Bli en del av ett företag som vill vara med och förändra på riktigt! Ahlströms produktutvecklar, marknadsför och distribuerar unika produkter och moderna matkoncept för hotell, restauranger och caféer samt offentliga yrkeskök och grossister. Allt med fokus på helt växtbaserade livsmedel.

Om vår kund

Ahlströms tillhandahåller modern mat för den medvetne konsumenten. Detta innefattar både deras egentillverkade produkter under varumärket Ahlgood, men också produkter handplockade som upprätthåller den höga kvalitet och goda smaken som de själva efterfrågar. Ahlströms har sitt huvudkontor i Kungsbacka och var bland de första att ta steget på resan mot att göra Sverige mer växtbaserat när de öppnade sin verksamhet redan 2010. Detta eftersom de kände att utbudet inom den vegetariska sektorn inte höll måttet. Ett sortiment som inte utvecklats i samma takt som medvetenheten hos allmänheten i Sverige - vilket i sin tur skapade ett behov av fler och bättre produkter.

Ahlströms är övertygade om att detta bara är starten på en revolution inom livsmedelsbranschen i sin helhet, i Sverige men även utomlands och hoppas nu att du vill följa med dem på den fortsatta resan mot att bli ett av Sveriges ledande företag inom växtbaserade livsmedel.

För att läsa mer om Ahlströms, besök gärna deras hemsida www.ahlstromfactory.se / www.ahlgood.se

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager på Ahlström Factory kommer du ha en rolig och fartfylld roll där du tillsammans med dina kollegor blir en viktig pusselbit i det fortsatta arbetet med att få upp ögonen för deras högkvalitativa produkter och sortiment.

Dina arbetsuppgifter som Account Manager kommer innefatta:
  • Försäljning
  • Nykundsbearbetning
  • Kundförvaltning
  • Koordinera och medverka i workshops, mässor och kurser
  • Sköta den tillhörande administrationen
Du utgår från huvudkontoret i Kungsbacka där du har hela Sverige som din spelplan, så resor i tjänsten kommer att förekomma ett par gånger i veckan.

Din profil

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet men ser gärna att du:
  • Har erfarenhet av sälj/ kundservice
  • Behärskar dator lika naturligt som kniv och gaffel
  • Har körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Behärskar engelska
Det upplevs meriterande om du har vana från sälj, livsmedelsbranschen eller kundservice.

Personliga egenskaper
I rollen som Account Manager på Ahlströms letar vi efter dig som vet vad som krävs för att göra goda affärer på ett bra och schyst sätt, utan att tumma på din målmedvetenhet. Du är en people person som trivs i kontakten med andra och förstår hur du gör en bra affär där alla är vinnare. Du kommer ges mycket frihet under ansvar, så att du har ordning på din struktur är en självklarhet, samtidigt som du också har en självskriven roll i vårt kreativa team. Den ena dagen är sällan den andra lik, men alltid med kunden i fokus. Du är flexibel och orädd i en sund kombination med nära till humor och vill brinna för det du gör- för det gör vi! Vi vill förändra välden med en måltid i taget och hoppas du vill skriva under på vår filosofi!

Tjänsten är på heltid med placering i Kungsbacka.
Arbetstider: 08.00- 17.00, med flex. Vissa kvällar eller helger kan förekomma, men sällan.
Tillträde Augusti / september eller enligt överenskommelse.

Låter tjänsten intressant?

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Ahlströms Factory.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se.

Sökord

Vegetariskt, Veganskt, Account Manager, Säljare, AM, Utesäljare, Fältsäljare, Ahlströms, Kungsbacka
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.