Tryckare till Eson Pac

Tryckare till Eson Pac

Är du en person som har tidigare erfarenhet inom tryckeri och gillar att arbeta självständigt men även i tätt samarbete med kollegor? Då kan den här tjänsten vara intressant för dig. Eson Pac AB i Veddige söker nu en tryckare till sitt team. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten
Som tryckare kommer dina främsta arbetsuppgifter att innebära att köra tryckpress-maskin. Det förekommer även en del maskinunderhåll som du och din närmsta kollega ansvarar för under skiftet. I industrilokalerna och inom produktionen befinner sig ca 30 medarbetare med mycket god kompetens inom området. De är ett trevligt och piggt gäng som arbetar tätt tillsammans.
I din roll som tryckare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Köra tryckpress-maskin
  • Ansvara för maskinen tillsammans med en kollega
  • Byta tryck och färger
  • Lättare service
I arbetet förekommer tre-skift och vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta alla tider

Om dig
Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet som tryckare, kan flytande svenska i tal och skrift och som tryckare är det nödvändigt att ha ett normalt färgseende.
Vidare ser vi gärna att du är lösningsorienterad och att du kan både jobba självständigt och i grupp. Vi söker dig som är nyfiken på en ny utmaning och som är social.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som tryckare är ett konsultuppdrag med tillsättning i höst. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Eson Pac AB.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Pehrson via 0736 84 77 86.

Sökord:
Veddige, Tryckare, Eson Pac, Adecco, Kungsbacka.
Mer info
Kontaktperson Julia Pehrson
Telefon 0736847786
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 sept 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.