Säljare till Mölndal Energi

Säljare till Mölndal Energi

Är du i början av din karriär inom försäljning? Har du ett brinnande intresse för att prata med nya människor? Letar du efter ett härligt team med hög energinivå som drivs av att skapa värde för kunderna samtidigt som man har roligt på arbetsplatsen? Då ska du söka tjänsten som säljare hos vår kund Mölndal Energi!

Om tjänsten
Hos Mölndal Energi kommer du att få vara en del av Sveriges första förnyelsebara energibolag som ständigt arbetar för att bidra till omställningen av ett hållbarare samhälle. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner samt företag. Teamet du kommer att tillhöra riktar sin försäljning mot privatmarknaden. Fokus ligger på utgåendesamtal samtal till potentiella nya kunder samt utgående samtal till passiva och tidigare köpande kunder.

Som säljare kommer du att ansvara för:
  • Bearbeta nya kunder.
  • Kontakta tidigare köpande kunder för att stämma av vilka möjligheter som finns att kunden väljer Mölndal Energi igen.
  • I samtal med kund, kartlägga deras befintliga elkostnader och förbrukningsprofil.
  • Presentera förslag om erbjudande till kunden efter deras unika behov.
Du arbetar med telefon och dator som främsta verktyg. Mölndal Energi värdesätter utvecklingen, både genom att ligga i framkant i branschen men också för din personliga utveckling! För att hjälpa dig nå din fulla potential kommer du ha en närvarande chef som ger dig individuell coachning. Hos Mölndal Energi kommer du att få de bästa verktygen för att lyckas i din försäljning!

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för säljarbete och trivs i samtalet med nya människor! Du är inte rädd för att lyfta luren och har tidigare erfarenhet av försäljning via telefon, gärna inom el-avtal men det är inget krav. Du har även lätt för att skapa förtroende genom din goda kommunikativa förmåga.
Som person är du driven, ärlig, konsultativ, resultatorienterad och självgående i ditt arbetssätt. Du har en stark positiv energi och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du motiveras av att arbeta mot gemensamma mål och få fortsätta utveckla dina säljtekniker.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
I tjänsten som säljare kommer du att få en anställning i Adecco Sweden men arbeta på Mölndal Energi, de sitter i fina lokaler vid Riskullsverket i Mölndal.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Sälj, innesäljare, innesälj, Account manager, Key account manager, uppsökande, B2C, försäljning, kalla samtal, cold calls, befintliga kunder, sales, kundbearbetning, förhandling, offert, energi, hållbarhet, innesäljare, kundkontakt, el, Mölndal, Västra Götaland, Göteborg
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.