Produktionspersonal till spännande företag

Produktionspersonal till spännande företag

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av produktion och truckkörning med fokus på tillverkning? Vill du arbeta på en plats med härlig gemenskap? Då är tjänsten som produktionsmedarbetare något för dig.

Om tjänsten
Vår kund i Frillesås utökar nu sitt team då man har sett ett ökat behov av betongprodukter på marknaden. Som produktionsmedarbetare kommer dina främsta uppgifter att vara att sköta, ställa och övervaka produktionen av företagets produkter.

I din roll som Produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Övervaka processen
  • Vara behjälplig i produktionen
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom industrin och som vill utveckla dina kunskaper inom betong och marksten.

Vidare ser vi att du är en lagspelare då samspel mellan kollegor är viktigt för tjänsten. Meriterande för tjänsten är kunskap inom heta arbeten, hjullastning och någon form av erfarenhet från tidigare industriarbeten.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A1-B4.
  • Körkort B.
  • Tidigare industrivana.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en gruppintervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Pehrson på julia.pehrson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Produktion, Industri, Marksten, Betong, Frillesås, Kungsbacka, Åsa, Varberg, Produktionsmedarbetare, Truckkort A+B, Adecco.
Mer info
Kontaktperson Julia Pehrson
Telefon 0736847786
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.