Montör till kund i Kungsbacka

Montör till kund i Kungsbacka

Har du industrivana och vill arbeta på en arbetsplats som präglas av innovation och laganda? Då har vi på Adecco tjänsten för dig som Montör hos vår kund i Kungsbacka.

Om tjänsten

I din roll som Montör på Adecco kommer du att arbeta i team med kollegor ute hos kund. Arbetstiden är förlagd måndag till torsdag 07:00-16:00 samt fredag 07:00-14:45

Om dig

Du som har industrivana och vill arbeta i sociala miljöer kommer trivas i rollen som montör hos Adecco. Har du tidigare arbetat som montör har du goda förutsättningar för att lyckas i rollen.

Som person är du driven, social och ser vikten av gott samarbete för att tillsammans utvecklas och nå uppsatta mål.. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.