Montör till kommande uppdrag

Montör till kommande uppdrag

Adecco söker nu montörer samt produktionsarbetare för kommande uppdrag till företag runt i Kungsbacka. Har du tidigare erfarenhet av montering eller produktion och nu vill testa dina kunskaper på nya arbetsplatser kan detta vara tjänsten för dig.

Som ambulerande montör kommer du arbeta med montering och andra arbetsuppgifter som kan förekomma hos Adeccos kunder i Kungsbacka. Arbetet förekommer enskilt, men även i team och kan variera under dagen. Tjänsten kan ha varierande arbetstider beroende på var uppdraget är. Därför vill vi att du ska kunna vara flexibel att arbeta dagtid, kväll samt skift.

I rollen som montör kommer dina främsta arbetsuppgifter att innebära:
  • Montering
  • Paketering
  • Produktionsarbete
Tjänsten som produktionsarbetare är ett kommande konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Krav för tjänsten är arbetslivserfarenhet av montering, har du även erfarenhet av produktion, industri eller liknande ser vi detta som meriterande. Utöver detta så ser vi att du är flexibel, kvalitetsmedveten, noggrann och .prestigelös Tjänsten innefattar att man arbetar i team vilket innebär att vi söker dig som är social och trivs i att arbeta tillsammans i grupp.
Detta är ett relativt fysiskt arbete med högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbete.

Vi söker även dig som är på jakt efter ett långsiktigt arbete och trivs med att arbeta i en industriell eller produktionsmiljö.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av montering
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.