Montör till Kungsbacka!

Montör till Kungsbacka!

Letar du efter ett långsiktigt uppdrag i Kungsbacka? Är du nyfiken på att arbeta inom produktion och dessutom har ett tekniskt intresse? Skicka då in din ansökan till oss för att ta första steget mot att arbeta på vårt kundföretag inom fordonsbranschen!

Om tjänsten
Företaget verkar inom fordonsindustrin och monterar lastbilsstolar till yrkeschaufförer. Företaget har sitt ursprung i Tyskland och fabriken i Kungsbacka söker nu personal!

Som montör kommer du arbeta med att sätta ihop komponenter till säten som ska skickas vidare till företagets kunder inom lastbilsbranschen. Montörerna på företaget ingår i en grupp om ca 40 medarbetare där man själv ansvarar över en station och ett moment i tillverkningen. Miljön präglas av fysiskt arbete och noggrannhet då allas insats är viktig för att tillverkningen av produkterna ska bli både effektiv och kvalitativ.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montering av komponenter till lastbilsstolar
  • Följa instruktioner på svenska
  • Samarbeta med truckförare och andra montörer
Om dig
Vi söker dig som är nyfiken på montering vill ha ett långsiktigt uppdrag. Kanske har du precis tagit studenten och funderar på vad du ska jobba med efter sommaren? Eller så vill du fördjupa din kompetens inom montering? För att passa för den här tjänsten tror vi att du trivs med att arbeta fysiskt och att använda dina händer som främsta arbetsredskap. Om du blir rastlös av att sitta stilla är detta ett perfekt jobb för dig då allt ditt arbete kommer ske ståendes. Du har en förmåga att se din roll i ett större sammanhang då produktionen bygger på att alla medarbetare samarbetar för att producera lastbilsstolar av högsta kvalitet. Ditt tekniska intresse och din noggrannhet är två saker som gör att just du kommer passa i rollen som montör.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i Svenska
  • Tekniskt intresse
  • Noggrann
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som montör är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Uppdraget tillsätts i mitten på augusti och förväntas fortlöpa på heltid.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i mitten på augusti. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Antonia Rosqvist Wahlstedt på antonia.wahlstedt@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Montering, Kungsbacka, Noggrann, Fordonsbranschen, Lager, Lagerjobb, Montörsjobb, Jobb, Adecco
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.