Miljöarbetare till Ragn-Sells Kungsbacka

Miljöarbetare till Ragn-Sells Kungsbacka

Letar du efter sommarjobb? Trivs du med att arbeta fysiskt med ett fordon som din huvudsakliga arbetsplats? Adecco söker nu morgonpigga och ansvarstagande miljöarbetare till Ragn-Sells i Kungsbacka!

Om tjänsten

Arbetet som miljöarbetare kan omfatta både sophantering, renhållningsarbete och slamsugning. Din bas kommer att vara i Kungsbacka. Tjänsterna är ett sommarvikariat på heltid med start i juni och pågår fram till mitten av augusti. Arbetstiderna är mellan 05.30 - 15.00.

Om dig

Vi söker dig som är morgonpigg, ansvarstagande och gillar kundmöten. Du är en kommunikativ person som trivs med ett arbete i högt tempo med varierande uppgifter. Du har även B-körkort.

Vidare ser vi att du är driven, noggrann och praktiskt lagd. Du gillar att arbeta hårt och ser det inte som några problem att ha en arbetsplats på vägen. En person som uppskattar att arbeta i lag och gillar att få saker gjort.. C-kort är meriterande, men inte ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som miljöarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 2 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start vecka 24. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Nina Firouzi via +46 (0)31 725 45 31.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Sommarjobb, Ragn-Sells, Kungbacka, miljöarbetare, sopgubbe, sommar, sommararbete
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Vikariat
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.