Lastbilsförare med YKB sökes till Ragn-Sells i Kungsbacka

Lastbilsförare med YKB sökes till Ragn-Sells i Kungsbacka

En lastbilschaufför, en lastbilschaufför, det är en person med glatt humör! Nu söker vi för vår kund Ragn-Sells räkning C-chaufförer med YKB för ett spännande uppdrag i Kungsbacka. Om du är redo för en ny utmaning och ser dig själv som en person med hög arbetsmoral ska du inte tveka på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som lastbilschaufför arbetar du i ett lag om två personer där dina huvudsakliga uppgifter kommer innebära att köra specialanpassade fordon för insamling av i första hand hushållsavfall. Du arbetar även med avfallshantering.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten som lastbilschaufför ser vi att du har C-körkort med Yrkeskompetensbevis (YKB). Du har en vana av att köra tunga fordon. Om du har erfarenhet av att arbeta inom renhållning är detta meriterande.

Som person tror vi att du är en ansvarsfull och serviceinriktad person som har skinn på näsan. Du är social, ödmjuk och har en hög arbetsmoral. Du är kollegan med morgonpiggt humör som får upp stämningen i arbetsgruppen!

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos Ragn-Sells. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden och utgår från Ragn-Sells i Kungsbacka. Tjänsten är på heltid (06-15). Uppdraget pågår initialt till 2020-09 med start snarast möjligt.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Pehrson via julia.pehrson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lastbilschaufför, Lastbil, C-chaufför, C-kort, C-körkort, YKB, Yrkeskompetensbevis, Yrkesförarkompetens, Miljöarbetare, Ragnsells, Kungsbacka, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.